joomla yönetici paneline girilemiyor. SSL hatası

Kodla Büyü

sulu_man

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba. Konu başlıklarında arattım göremedim o yüzden yeni başlık olarak açtım.
Joomlada genel ayarlar sekmesinde yönetim paneline girerken daha sağlıklı olsun güvenilir olsun diye, gidip SSL zorla kısmını işaretledim. Sonra hiç giremez oldum. Araştırdım, Config.php den girip ssl kısmını "0" olarak düzelttikten sonra yönetim paneli geldi fakat bu defa şu sorun var, kullanıcı adımı ve şifremi girdiğimde, hiç bir hata mesajı yok ve bağlanırmış gibi gösterip yine bana aynı giriş sayfasına, kullanıcı adı ve şifre boş şekilde getiriyor. Yönetim panelini göremiyor giriş sayfasında kalıyorum. bir de şu olmaya başladı normal sitede bir problem yok fakat çevrimiçi olma durumu sürekli yüksek, önceden 5-10 aralığındayken şimdi 20 kişi görüyor,ayrıca sayfayı her yenileyişimde çevrimiçi kişi sayısı bir artıyor, yönetim panelindeki hatayla ilgili mi bilemiyorum. sanırım uzun oldu ama, daha önceden aynı problemi yaşamış ve çözümünü bulmuş bir arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun. şimdiden vakit ayırıp yazdığınız için teşekkürler..

Merhaba Süleyman Hocam;
Aynı sıkıntı bende olmuştu,
ftp/dosyaların bulunduğu dizin
config dosyasını aç - var $force_ssl = '0'; - bu kodu bul sende 1 isedeğer 0 yap kaydet...
geçmiş olsun.

adebrum' Alıntı:
Merhaba Süleyman Hocam;
Aynı sıkıntı bende olmuştu,
ftp/dosyaların bulunduğu dizin
config dosyasını aç - var $force_ssl = '0'; - bu kodu bul sende 1 isedeğer 0 yap kaydet...
geçmiş olsun.
Adebrum hocam öncelikle çok sağol iki dakkanı ayırıp da yazdığın için... söylediğinizi yaptım hocam ve admin giriş sayfası görüntülendi. fakat daha sonra admin adımı ve şifremi doğru girmeme rağmen yönetim paneli çıkmıyor bunun yerine admin ve parola kısmı boş olarak yeniden aynı giriş sayfası geliyor. bir haftadır aramadığım forum aramadığım çözüm yolu kalmadı hocam bulabildiklerimin hepsini denedim ama düzelmedi...hırs yatım ama bir şekilde yeniden kurmadan düzeltmek istiyorum. son olarak belki şu konu bununlailgilidir hocam, sayfadaki herhangi bir bağlantıyı ziyaret ettiğimde çevrimiçi kişi sayısı otomatik artıyor ama çevirimiçi kişişi sayısı 2 ya da 3. sitede gezinince 50-60 oluyor hemen... bilmiyorum problem ne...

BBNET
Geri