Joomla ve forum aynı anda...

Kodla Büyü

Demise

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar satranç içerikli bir site kurmayı düşünüyorum,Kendi materyallerimi,maç analizlerimi ve etüdlerimi yayınlayacağım,videolu anlatımların sürekli derslerin ve dünyadan türkiyeden haberlerin olduğu bir site. Aynı zamanda insanların site üzerinden iletişimde olması açısından forum da olsun istiyorum ... Joomla da forum eklentisi mevcut mu yoksa aynı server üzerine bir forum yönetim sistemi kurup siteye bağlamak mı teknik açıdan daha verimli olur?

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler..

Eklentilere, forum bileşenlerine güvenememiştim, alt klasörde forum yönetim sistemi kullandım. Gayet de sorunsuz çalışıyor, sadece güncelleme çıkınca işim düşüyordu.

Blog tarzı kullanacağınız sistemle forumdaki kullanıcı hesapları ortak olmayacaksa ayrı bir klasörde çalıştırmanın daha uygun olacağını düşünüyorum.

Farklı kullanıcı hesapları olması bir sorun teşkil eder mi? Sonuçta blog kısmında sadece farklı yazarlar tanımlanabilir ve çok fazla kullanıcı olmaz,forum kısmına ise isteyen üye olup paylaşım yapar..

Girilen entrylere kullanıcı yorumlarını almak istediğimde problem olabilir farklı kullanıcı hesabı sanırım. Fikri olan?

kullanıcı adı ve şifrelerin senkronizasyonu açısından joomla bileşeni kullanman daha mantıklı gibi görünüyor. Kunena forum kaliteli bir form bileşeni ve eksiği yok gibi bişey

BBNET
Geri