Hocam zaten o şekilde seçili...configuration.php= yazılabilir diyor fakat klasör silemiyorum veya rsim upload edemiyorum anlamadım gitti dns adreslerini de güncelledim ama nafile önsayafaya içerik ekleyebiliyorum ama ortam yöneticisinde ne resim ekleyebiliyorum nede silebiliyorum.. çözemedim bi türlü ne karın ağrısı varsaxapex' Alıntı:Genel Ayarlar- Site- Sunucu Bölümünden;
Dosya Oluşturulması ve Klasör Oluşumu seçeneklerinde
Dont CHMOD new directories (use server defaults) seçeneğini aktif edip ondan sonra configuration.php dosyasını yazılabilir yapmayı deneyin hocam
İzinler açık ayrıca cute ftp programı ile ftp ye ulaşmaya çalışyorum şifre yi bir türlü kabul etmiyor.. daha çözemedik ama bakalım bugün arıcam artık gerçi onlarda dns numaralarını değiştir falan dedi. değiştirdim yine olmadı..mefete' Alıntı:Anladığım kadarıylaaaaaa...
Sitenize administrator girişi yapın...
sistem-Sistem Bilgisi-İzinler menülerine girin ve izinlerde kapalı bir seçenek varmı bakın...
Eğer kapalı bir klasör varsa...Ftp programı ile o klasöre sağ tıklayın ve yazma izni veri seçin...
Kolay gelsin..Saygılar.
Hocam ben hakaret emedim nefret ediyorum dedim bu da benim en doğal hakkım!! :shock:mefete' Alıntı:Hocam o zaman sizin problem joomla ile ilgili değil..
Lütfen joomlaya birdaha hakaret etmeyin!
Şimdiden kolay gelsin...
sağolasın hocam.. daha önceden de dediğim gibi cute ftp programı yada explorer dan şifremi kabul etmiyor anlamadım gitti..bfource' Alıntı:hocam explorer kullanarak ftp den site dosyalarına gireceksin...Anladığı kadarıyla sorun sadece configuration.php dosyanda değil...Site dosyalarının tümünün izin ayarları 644 olacak klasörlerin izin ayarlarıda 755 olacak şekilde ayarlaman gerekiyor...Bu işlem de baya bi vaktini alır...Cuteftp den de yapılabiliyo bu izin değiştirme işlemleri..Saygılar..