joomla site browser uyumu yardımı...

Kodla Büyü

joomlaci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin...
www.radyoyurdu.com adlı sitemi yeni yaptım.
ancak sitemi chrome ve firefox ta açtığımda hiçbir sorun yokken explorer8 de sorun çıkıyo ve saçma sapan bi görüntü çıkıyo.
explorer9 u yükledim ve site tam özellikleriyle çalışmasa da görüntüleme başarılı oldu.
bu uyum sorununu nasıl düzeltebilirim.explorer 8 e nasıl uyumlu hale getirebilirim siteyi....

Kullandığın şablon uyumsuz olduğu için sorun yaşıyorsun.

Adam gibi büyük şablon firmalarının yazdığı şablonlar var. Onlardan kur.

uyumluluk ayarları tema yazılımı ile ilgilidir. arkadaşın dediği gibi ie8 uyumlu bir tema kullanırsan sorunu çözer. Eski tarayıcılarla uyumlu temalar genellikle joomla 1.5 temalardır. joomla 2.5 temaların büyük çoğunlüğü ie8 de güzel görünmez

elimdeki temayı internet explorer a uyumlu hale getirebilme imkanım var mı peki arkadaşlar.chrome ve firefox ta çalışıyor ama explorer da çalışmıyo. kodlarla oynayarak felan düzeltemez miyim acaba. şablon joomla 2.5 te kullandığım unitree şablonu.

joomlaci' Alıntı:
elimdeki temayı internet explorer a uyumlu hale getirebilme imkanım var mı peki arkadaşlar.chrome ve firefox ta çalışıyor ama explorer da çalışmıyo. kodlarla oynayarak felan düzeltemez miyim acaba. şablon joomla 2.5 te kullandığım unitree şablonu.

Çok zor.

BBNET
Geri