joomla 3.4 sistemde tasarladığım sürücü kursu sitesini beğeninize sunuyorum.
www.kalesurucukursu.com
olumlu - olumsuz yorumlarınızı bekliyorum
www.kalesurucukursu.com
olumlu - olumsuz yorumlarınızı bekliyorum
joomla, kurumsal sitelere göre wordpresse göre daha kullanışlı. Wordpress daha çok haber ve blog türü tasarımlar için kullanışlı iken joomla ile bu tür siteler yapmak çok daha kolay. Ayrıca elim joomlaya daha alışık, bu konuda satın aldığım eklenti ve tema üyelikleri var, hazır satın almış olduğum üyelikler varken wordpress için masraf etmek beni sıkıntıya sokar.inikat' Alıntı:neden wordpress değil de joomla hocam? merak ettim. wp daha basit değil mi? joomla daha karmaşık geliyor yapı itibariyle ve aynı tasarım şablonları wp için de mevcut. gayet güzel olmuş bu arada.
en alttaki sol kısımdaki logonun üst kısmı kesik duruyor.
logo konusunda sizinle aynı fikirdeyim fakat kurumun 2012 de yaptırmış olduğu logo. arabalararın üzerine tabelaya her yere basmış. ona bişey yapamıyoruzahmetismet' Alıntı:Bence logo elden geçmeli
kurs binası görünümü çok kötü. maalesef elimde görsel yok. Slayttaki görselleri de tek tek photoshopta hazırladım. Keşke kurs binasında profosyonel makinelerle çekilmiş hazır fotolar olsaydı onlardan harikalar yaratırdım. Mümkün olduğunca kurs binası ve çevresiyle görsel kullanmaya çalıştım fakat yine de yeterli olmadıAccipiter' Alıntı:logo konusunda ben de aynı yönde düşünüyorum. bunun yanında siteyi çok başarılı bulsam da sliderdaki görsellerin kalitesi bence düşük hocam. bu tarz sitelerde doğal olarak en dikkat çekici olması gereken yer anasayfadaki o bölüm. şu haliyle sıradan görünüyor. görseller üzerinde çalışırsanız çok daha iyi birşeyler çıkacağına eminim. elinize sağlık..