Joomla okul temam

Kodla Büyü
Sağolun hocam joomlayla tanışmamda önayak oldu. Baya da keyifli geldi yani, site tamam ama güvenlik nasıl sağlanır gibi daha pek çok şeyi de öğrendikten sonra buna geçiş yapabilirim. Teşekkürler.

hocam temanız gerçekten guzel
bu temayı artisteer da falanmı hazırladınız?
yoksa tek tek butun menüleri ve resimleri kendinizmi yaptınız?
ayrıca paylaştığınız için teşekkürler

hocam teşekkürler temanız çok güzel bende joomla kullanıyorum.Başka bir alan adından yönlendirme yapmışsınız bizim okulumuzun sayfası da bu şekilde fakat senın site baya hızlı açılıyor acaba hostingden mi kaynaklanıyor hangi hosting firmasını kullanıyorsun ya da yönendirme yaparken farklı bir yöntem mi kullanıyorsun??

Hocam temayı deneme amaçlı kurdum joomla konusunda paslanmışım açıkçası. Bu ana sayfadaki haberleri nasıl seninki gibi bölünmeyen şekilde yapabiliriz. Benim kurduğumda iki sütuna ayırıyor. Bir de üst menüde nasıl fare gidince alta açılan şekilde menü yapıyorsunuz?

Çok teşekkürler.

omerdurmus' Alıntı:
Hocam temayı deneme amaçlı kurdum joomla konusunda paslanmışım açıkçası. Bu ana sayfadaki haberleri nasıl seninki gibi bölünmeyen şekilde yapabiliriz. Benim kurduğumda iki sütuna ayırıyor. Bir de üst menüde nasıl fare gidince alta açılan şekilde menü yapıyorsunuz?

Çok teşekkürler.
menü-anasayfa-düzenle-sütunlar-1 olacak

açılır menüde;
modül yöneticisi-üstmenü(topmenu)-Alt Menü Öğelerini her zaman göster

volkantb' Alıntı:
hocam teşekkürler temanız çok güzel bende joomla kullanıyorum.Başka bir alan adından yönlendirme yapmışsınız bizim okulumuzun sayfası da bu şekilde fakat senın site baya hızlı açılıyor acaba hostingden mi kaynaklanıyor hangi hosting firmasını kullanıyorsun ya da yönendirme yaparken farklı bir yöntem mi kullanıyorsun??
dostum ikiside önemli hostingim o kadar da hızlı değil ama yönlendirme kodları da önemli google da ara bi çok kod var.dene hangisi hızlıysa onu kullan.

hocam site çok güzel olmuş tebrikler, ben jomlaya yeni başladım ve acemiyim, sormak istediğim şu: Joomla 1.5'i www klasörüne kurdum, localhost üzerinden de site kurulumunu yaptım veri tabanını oluşturdum. İşte bundan sonra tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Admin paneline ulaşıp ordan nasıl bir yol izleyerek oluşturduğunuz temayı yükleyebilirim ve site içindeki eklenti(banner, haber ekleme, resimler ekleme vb.) kontrollerini nasıl yapmam gerekir? bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler.

gitarist6207' Alıntı:
hocam site çok güzel olmuş tebrikler, ben jomlaya yeni başladım ve acemiyim, sormak istediğim şu: Joomla 1.5'i www klasörüne kurdum, localhost üzerinden de site kurulumunu yaptım veri tabanını oluşturdum. İşte bundan sonra tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Admin paneline ulaşıp ordan nasıl bir yol izleyerek oluşturduğunuz temayı yükleyebilirim ve site içindeki eklenti(banner, haber ekleme, resimler ekleme vb.) kontrollerini nasıl yapmam gerekir? bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler.

local host üzerinden siteyi yüklediğinize göre içerik ve tasarım büyük ölçüde bitmiş demekki. admin panelinden "kur kaldır" a girerek temayı kurabilir tema yöneticisinden de yüklediğiniz temayı varsayılan yapabilirsiniz.

hocam ben daha önce hiç joom kullanmadım bu temaları nasıl kullanacağız. bana bu konuda yardım edermısnız. şimdiden teşekkur ederım.

BBNET
Geri