Joomla Okul Siteleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dj_alper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dj_alper

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar, Okulumuza yeni bir site yapacağım; Benden önceki arkadaş php ile yapmış.Şimdi ben de joomla kurmayı düşünüyorum. , joomla'nın hangi sürümü olursa olsun o benim için şuan önemli değil. :)

Re: Buna benzer bir şablon bulabilirmiyiz?

biraz geç oldu hocam kusura bakma :)
.
elimdeki okul ile ilgili template leri yüklüyorum.
..

Ekli dosyalar

Hackhell bileşenini vermekle de süper yapmışsınız hocam :+1:
Teşekkürler :alkis:

başlık değiştirilip JOOMLA OKUL SİTELERİ şeklinde düzenlenir ve sabitlenirse herkes elindeki joomla okul temasını yada okul teması olarak kullanılabilecek temaları aynı başlıkta paylaşabilir.

10 numara adamsın sevgili öğretmenim :+1: :alkis: Ayrıca dediğiniz gibi konunun başlığını değiştirdim.

BaRBaRYaN hocam müthişsiniz yaa...Sizden öğreneceğimiz çok şey var hocam :+1:

emr01' Alıntı:
BaRBaRYaN hocam müthişsiniz yaa...Sizden öğreneceğimiz çok şey var hocam :+1:
..
rica ederim hocam. burda olma amacımız zaten bildiklerimizi paylaşmak...

beyaz24kartal' Alıntı:
Hocam elinizde 1,6 sürüm için olalar varmı yada bunlardan 1,6 ya uyumlu olanlar hangisi.
Paylaşımınız için şimdiden sağolun
..
hocam ilk mesjaımad da söylediğim gibi ben joomla kullanmıyorum (en azından şuan). o yüzden temaları tek tek deneme durumum olmadı. ama şunu söyleyebilirim ÇİZGİ TAGEM eğitimi 1.6 ya göreydi. dolayısıyla ordan indirecekleriniz 1.6 uyumludur. diğer temalarda 1.6 da sorun yaratacağını zannetmiyorum. 1.7 ile uyumsuz olabilir belki ama uzun süredir zaten 1.6 kullanıldığı için 1.6 de sorun çıkartmaz diye düşünüyorum.

yinede bulamadığınız bir tema olursa söyleyin onu bulup ekleyeyim....

BaRBaRYaN' Alıntı:
beyaz24kartal' Alıntı:
Hocam elinizde 1,6 sürüm için olalar varmı yada bunlardan 1,6 ya uyumlu olanlar hangisi.
..
hocam ilk mesjaımad da söylediğim gibi ben joomla kullanmıyorum (en azından şuan). o yüzden temaları tek tek deneme durumum olmadı. ama şunu söyleyebilirim ÇİZGİ TAGEM eğitimi 1.6 ya göreydi. dolayısıyla ordan indirecekleriniz 1.6 uyumludur. diğer temalarda 1.6 da sorun yaratacağını zannetmiyorum. 1.7 ile uyumsuz olabilir belki ama uzun süredir zaten 1.6 kullanıldığı için 1.6 de sorun çıkartmaz diye düşünüyorum.

Aslında hazır bir okul teması menüleriyle aramaktayım bannerını makalelerinin içeriklerini değiştirip okuluma uyumlu hale getirmek telaşındayım.
Mümkünse yardımlarınıza şimdiden teşekkürler. Tabi 1,6 uyumlu çizgi tagemdeki eğitim kadar bilmekteyim joomlayı:))

beyaz24kartal' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
beyaz24kartal' Alıntı:
..

Aslında hazır bir okul teması menüleriyle aramaktayım bannerını makalelerinin içeriklerini değiştirip okuluma uyumlu hale getirmek telaşındayım.
Mümkünse yardımlarınıza şimdiden teşekkürler. Tabi 1,6 uyumlu çizgi tagemdeki eğitim kadar bilmekteyim joomlayı:))

hocam çizgi tagemdeki eğitimleri izlediyseniz orda dosyalar kısmında paylaşılanlar arasında okul sitesine uygun tema da var...

1.6 ve 1.7 uyumlu tema
..
c6379374f735387d16e3e70bd3a95caa_L.jpg

..
Demo
http://demo.icetheme.com/index.php?temp ... university
..
Download
http://letitbit.net/download/54440.5059 ... y.zip.html

Arkadaşlar bu temayı kullanarak okul sitesini düzenleyen oldu mu? Varsa örnek gösterirlerse çok iyi olur. Teşekkürler

BBNET
Geri