Joomla Okul Paketi...

Kodla Büyü

Muzilla

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Joomla Okul Sitesi Yapmak Için Gerekli Herşey
Joomla İle Okul sitesinin gerçekten kralını yapmak çok kolay aşağıda vereceğim Bileşen ve modüller sayesinde harika bir site ortaya çıkarmanız mümkün hadi kolay gelsin

Book Library-Kitaplık bileşeni
Mezun bileşeni kendi okulunuz için editlemeniz gerekiyor.
School 1.3 bileşeni ve okul bileşeni kullanım anlatımı
Güvenlik kodlu akobook ziyaretçi defteri
Bilgi edinme bileşeni
Hava durumu bileşenleri
Kayan yazı bileşeni
D4J Trans menü
Meb il ve ilçeler haritası modu (kendi yapımım bazı temalarda sorun olabilir ben 247 portal temasında kullandım sorun yok)
Quiz bileşeni
Meb sayfasının en altında bulunan reklam bandının tümü(html kod)
Meb haberler modülleri Resimleri Burada
birkaç düzenleme ile okul siteleri için uygun olabileceğini düşündüğüm 8 tema (tavsiyem 247portal blue)
zoom galeri 2.5 in türkçe

ALINTIDIR

İndir :
http://rapidshare.com/files/122569141/H ... i.rar.html
http://www.rapidloading.com/download.php?id=79CF02158

Şuanki sunucumuz desteklemiyor joomlayı . Ama ilerde işime yarayabılır.. Teşekkürler hocam.

hocam bu modül ve bileşenler sanırım joomla 1.0.x sürümleri için geçerli iki tane modül (mebharita ve kayanyazı) denedim joomla 1.5 sürüm olan siteme kurulamadı.Şu uyarı çıktı.
"Hata! Paket içerisinde Joomla! XML kurulum dosyası bulunamadı."

honor' Alıntı:
bu paket joomla 1.0 sürümler içindir. joomla 1.5 kullanamasssınız.

Arkadaşlar joomla arayüzüne admin olarak giriş yapın ve Eklentiler -- Uygulama Eki Yöneticisi -- Sistem - Eski Sürüm Destek bölümünü aktif hale getirin 1.0 sürümlü modül ve bileşenleri de kullanabilirsiniz...
Ben 3-4 bileşeni denedim ve gayet başarılı çalışıyor(Hepsini deneme şansım olmadı)
Teker teker denemek lazım :+1:

Muzilla' Alıntı:
honor' Alıntı:
bu paket joomla 1.0 sürümler içindir. joomla 1.5 kullanamasssınız.

Arkadaşlar joomla arayüzüne admin olarak giriş yapın ve Eklentiler -- Uygulama Eki Yöneticisi -- Sistem - Eski Sürüm Destek bölümünü aktif hale getirin 1.0 sürümlü modül ve bileşenleri de kullanabilirsiniz...
Ben 3-4 bileşeni denedim ve gayet başarılı çalışıyor(Hepsini deneme şansım olmadı)
Teker teker denemek lazım :+1:

alkternatif link şansımız varsa çok iyi olur zahmet olmazsa ben şu anda linkleri çalıştıramadım maalesef

arkadaşlar kayan yazı modülü kurmak istiyorum nasıl kuracağım hakkında bilgi verir misiniz?

arkadaşlar kayan yazı kurmak istiyorum kurulum paketi bulunamadı diyor yardımcı olacak kimse yok mu?

saygn' Alıntı:
arkadaşlar kayan yazı kurmak istiyorum kurulum paketi bulunamadı diyor yardımcı olacak kimse yok mu?

hocam ben localde denedim ve bi sıkıntı yok. Muhtemelen Sistem Geri Uyumluluk kapalı sizin.

Muzilla' Alıntı:
saygn' Alıntı:

hocam ben localde denedim ve bi sıkıntı yok. Muhtemelen Sistem Geri Uyumluluk kapalı sizin.

hocam geri uyumluluğu açtım ama yapamıyorum nasıl eklenilmesi gerektiğini yazabilir misiniz?

saygn' Alıntı:
Muzilla' Alıntı:
saygn' Alıntı:

hocam geri uyumluluğu açtım ama yapamıyorum nasıl eklenilmesi gerektiğini yazabilir misiniz?

hocam bu modülü kullanmanızı tavsiye ederim ihtiyacınız için
sitenizin admin paneine girdikten sonra Eklentiler - Kur/Kaldır dan gözatı tıklayıp modülün yolunu buldurun.
dosya yükle butonuna bas, kurulum başarılı deyince işlem tmm.
sonra modül yöneticisine tıkla ve modülü bul aktif et.
buradan modül ayarlarını da yapabilirsin

Ekli dosyalar

k12.tr li web sitesinde joomla ile yapılmış. ben joomla dışında tüm programları kullanmayı biliyorum siteyi farklı programlarla da yapa bilirmiyim? :?:

BBNET
Geri