joomla modül problemi

Kodla Büyü

tanzzz1

Site Gezgini
sitem golkentkonutlari . com
arkadaşlar sayfanın alt tarafındaki IceCarousel modülünde şöyle bir problemle karşılaştım.
sayfayı ilk açtığınızda karşınıza çıkan 4 resim den birine tıkladığımda bütün sayfanın altında geliyor.
ama son 4 resime tıkladığımda ayrı açılıyor ve bende böyle olmasını istiyorum.
ancak ne yaptıysam beceremedim.
yardımlarınız bekliyorum

Hocam sorunuzun cevabı kolay sıkıntı yok, şöyleki;
Zannediyorum siz her bir resim alanı için ayrı ayrı kategori oluşturmuşsunuz. Yapmanız gereken şey şu
Bir menü oluşturun ve oluşturduğunuz bu menüye sizin açtığınız kategorileri "Kategori Listesi" öge türüyle ayrı ayrı ekleyin.
Ancak bu oluşturduğunuz menüyü sitenizin herhangi bir pozisyonunda yayınlamayın ve tekrar deneyin. İstediğiniz şey 4. resimdeki gibi olacaktır.
Gece gece tam anlatamadıysam kusura bakmayın, olmadıysa soru-cevap yapalım

hocam cevabın için sağolasın
ancak her bir resim aynı yerden geliyor.
ilk 4 resme tıkladığında sayfanın altında geliyor ve çok saçma oluyor.
ancak sonraki 4 deki resimlere tıkladığımda ayrı bir yerde açıyor.
ve bende ayrı yerde açılmasını istiyorum.
yardımını bekliyorum

tanzzz1' Alıntı:
hocam cevabın için sağolasın
ancak her bir resim aynı yerden geliyor.
ilk 4 resme tıkladığında sayfanın altında geliyor ve çok saçma oluyor.
ancak sonraki 4 deki resimlere tıkladığımda ayrı bir yerde açıyor.
ve bende ayrı yerde açılmasını istiyorum.
yardımını bekliyorum

yukarıda anlattıklarımı uygulaya bildiniz mi hocam, ya da nerede takıldınız?
Aslında olay şu; Sitedeki resimlere link verdiğiniz makale kategorisini, sitenizde yayında olmayan bir menüye kategori listesi olarak bağlamak

Muzilla hocamın dediği gibi sitede yayınladığınız her kategoriyi bir menü öğesine bağlamalısınız. örneğin menü yöneticisine girip gizli diye bir menü oluşturun bu menüyü modül yöneticisinden "gizli" pozisyonunda yayınlayın (pozisyon adını siz yazarak girin) main menüde görünmesini istemediğiniz tüm kategorileri gizli menüsüne bağlayın. Bunlara ek olarak ana sayfa slaytını modül yöneticisinden sadece ana sayfada görünecek şekilde yapılandırın.
ek tavsiyeler.
Büyük tırnak içindeki slogana ben olsam gölkent konutlarını tanıtıcı güzel bir slogan yazardım.
yine ben olsam 1-2-3 yazan kısma gölkent konutlarıyla ilgili 3 önemli fırsatı yazardım.haber ve duyurular içinse ayrı bir bölüm açardım.
özelden bilgileri verirseniz size yardımcı olurum

BBNET
Geri