Joomla mı wordPres mi

Kodla Büyü

ybilgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar Joomla mı wordPres mi hangisini kullanmak daha iyi
joomla için alınan alanda wordPres çalışırmı

ybilgin' Alıntı:
arkadaşlar Joomla mı wordPres mi hangisini kullanmak daha iyi
joomla için alınan alanda wordPres çalışırmı

wp derım ben joomla bı kac yıl once denemesıtım hoslandmadım kendısınden :D

joomla ıcın alınan alan derken .. kurulur hocam heryere kurulur wp

arkadaşlar Joomla mı wordPres mi hangisini kullanmak daha iyi -- wordpress sadece bir blog, sadece haber ve duyuru yayınlama gibi ufak tefek işler yapar. Jommla istanbul ise wordpress anadoluda bir kasaba :idea: :idea:

joomla için alınan alanda wordPres çalışırmı ---Çalışırr

adalim' Alıntı:
arkadaşlar Joomla mı wordPres mi hangisini kullanmak daha iyi -- wordpress sadece bir blog, sadece haber ve duyuru yayınlama gibi ufak tefek işler yapar. Jommla istanbul ise wordpress anadoluda bir kasaba :idea: :idea:

Tam tersi olmasın kardes wp>joomla
Jommla köy ise wordpress paris

adalim' Alıntı:
wordpress sadece bir blog, sadece haber ve duyuru yayınlama gibi ufak tefek işler yapar. Jommla istanbul ise wordpress anadoluda bir kasaba :idea: :idea:

Yok öyle bir şey. Joomla mı Wordpress mi dediğinizde tercih kullanıcınındır ama kıyaslama yapacaksak Joomla İstanbul ise Wordpress için Dünya dar gelir.

seo açısından wordpress
sitenin görselliği açısından joomla derim. ama kodlamayı çok iyi biliyorum dersen wordpress siteleri de görsellik açısında çok güzel yapabilirsin.
ikisi de destek anlamında çok iyi eklentileri çok geniş ve çok fazla...
kişisel olarak her zaman wordpressi tercih ederim.

tarkan mı daha iyi şarkıcı, arda mı daha iyi futbolcu diye sorulan bir soruya cevap vermem ben arkadaş :)
Şaka şaka cevap veririm ama olay şu; wordpress dünyanın en çok kullanılan blog içerik yönetim sistemi iken joomla genel kullanım için en çok kullanılan içerik yönetim sistemidir. Eğer kuracağınız site blog tarzı veya haber sitesi ise kesinlikle wordpress ama örneğin herhangi bir ili ilçeyi tanıtacaksanız kesinlikle joomla. Özellikle modüllerle joomla tanıtım siteleri için ekstra iyidir.

adalim' Alıntı:

Vay be, ne cahilmişim :)

beyler bilip bilmeden konuşmayın wordpress i bi kullanın ondan sonra görün e-ticaretten, harika haber sitelerine kadar bir çok alanda çok iyidir.

Şimdi herkes DAĞILSIN..

Bir site yaparım canım her istediğinde tasarım değiştirirm derseniz joomla kullanın ama bir site yaparım tasarım olduğu gibi kalır google da daha üst sıralarda çıkmak istiyorum derseniz wordpress.
joomla ve wordpress aynı altyapı (php-mysql) ile çalışır. PHP MYSQL desteği olan bütün sunucularda her ikisini birden kullanabilirsiniz.

Karar senin

wordpressjoomlareview.jpg

adalim' Alıntı:
arkadaşlar Joomla mı wordPres mi hangisini kullanmak daha iyi -- wordpress sadece bir blog, sadece haber ve duyuru yayınlama gibi ufak tefek işler yapar. Jommla istanbul ise wordpress anadoluda bir kasaba

..
:puhaha: :puhaha: :puhaha:
..
Araba ne kadar güçlü olursa olsun şöför işi bilmiyorsa ondan bi cacık olmaz. Her ikiside iyi bilen kişinin elinde harikalar yaratır. her ikisi de kötü bilen kişinin elinde bi işe yaramaz. o yüzden kim hangisini daha iyi kullanıyorsa onu önerir
..
Hiç bilmeyen biri olarak ne yapayım ? diyorsan
BENCE WP öğrenim kolaylığı açısından daha rahat adapte olunabilecek bir cms sistemidir

denemediğim içerik yönetim sistemi kalmadı sanırım. wordpress i tek geçerim. tecrübeli arkadaşlarda söylemişler wp ile e-ticaret, haber sitesi, okul sitesi... ihtiycınız ne ise onu rahatlıkla hazırlayabilirsiniz.

nuribjk' Alıntı:
denemediğim içerik yönetim sistemi kalmadı sanırım. wordpress i tek geçerim. tecrübeli arkadaşlarda söylemişler wp ile e-ticaret, haber sitesi, okul sitesi... ihtiycınız ne ise onu rahatlıkla hazırlayabilirsiniz.
.
hocam o söylediklerinizin hepsini joomla ile de yapabilirsiniz...

bana göre farklı kulvardalar. seo'da ve eklenti zenginliğinde wordpress tartışılmaz ancak joomla çok güçlü. Ayarları biraz karışık. Karışık olunca da hemen hemen herşeye müdahale edebiliyorsunuz.

BBNET
Geri