joomla localde kullanıcı girişi ve iletişim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eemree
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eemree

Süper Üye
Süper Üye
localde joomla 1.5 15 kullanıyorum bütün kurduğum bütün modüller çalışıyo ancak
1) localde kullanıcı girişi yapmak istediğim zaman olmuyor sayfa yüklenip sayfa görüntülenemiyor geliyor
2) iletişim kısmında formu gönder dediğimde e-posta hizmeti çalışmıyor
sorunlar ne olabilir?
son olarak sitenin içeriğini firefoxta oluşturuyorum herşey görünüyo fakat i.e ye geçtiğim zaman ör. ana sayfada sağ sutün görünmezken atıyorum iletişimde görünüyo ??

teşekkürler

soru 1 için oluşturduğunuz her kayıtta aynı hatayı mı alıyorsunuz(soruya soru oldu ama...)
2. soruya joomlanın kendi iletişim bileşeni için ben de bir cvp bulamadım :) başka bir contact bileşeni kullanın derim
browser sorunu localde çalıştığınızdan kaynaklı olabilir

ilgilendiğin için çok teşekkürler hocam 1.sorum için yani üye girişi admin panelinden 2 tane kullanıcı oluşturdum ikisinde de giriş yapmak istediğimde browserdaki(firefox) hata şu:
Bağlantı sıfırlandı
Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.

* Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir.
Biraz bekleyip yeniden deneyin.

* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını
gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.

* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından
korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun
exporer da ise yukarıdakine benzer bir hata veriyo
(siteye üye yeni kaydı alınmayacak sadece kayıtlı ve panelden kullanıcı adı ve şifresi yönetici tarafından verilmiş kişiler üye girişi yapıcak bunu üye yöneticisi kısmından kaydol tuşunu kaldırarak çözdüm ama dediğim gibi üye girişi olmuyo)
hocam birde
siteye üye olanların örneğin evinin kiralık ilanını ekleyebileceği bir modül varmı? adsmanager bu iş için mi? tam ne için kullanıldığını bulamadım
son olarak sitenin içeriğini firefoxta oluşturuyorum herşey görünüyo fakat i.e ye geçtiğim zaman ör. ana sayfada sağ sutün görünmezken atıyorum iletişimde görünüyo ??

Joomla 1.5.15 Stable versiyon demesine rağmen Administrator kısmında hala sorunlar var. Ben de birsürü saçma hatalarla karşılaştım. Joomla 1.5.14 Stable versiyonu indirip kurmanızı tavsiye ederim.

eemree' Alıntı:
localde joomla 1.5 15 kullanıyorum bütün kurduğum bütün modüller çalışıyo ancak
1) localde kullanıcı girişi yapmak istediğim zaman olmuyor sayfa yüklenip sayfa görüntülenemiyor geliyor
2) iletişim kısmında formu gönder dediğimde e-posta hizmeti çalışmıyor
sorunlar ne olabilir?

teşekkürler
1. kullanıcı girişinden sonra hangi sayfaya yönlendirme yapılıyor?
2. localde smtp sunucun yüklüyse e-posta hizmetin çalışır. yoksa çalışmaması gayet normal. boş bir sayfa açıp aşağıdaki kodu yaz ve görüntüle sayfayı. listede smtp varsa yüklüdür
Kod:
<?php
phpinfo();
?>

BBNET
Geri