Joomla kurulumu

Kodla Büyü

merve06

Site Gezgini
joomla kurulumunda sorunla karşılaşıyorum.bir çok sitede aradım bulamadım.inşalah burda bulabilirim.
localhost a joomla kurarken örek veriyi yükle dediğimde şole bir uyarı çıkıyor

error: the xml response that was returned from the server cannot be processed

yardım eden olusa çok sevinirim.

Örnek veriyi yüklemeden deneyin. Wamp kullanıyorsanız bu tür sıkıntılar olabiliyor.

ben joomlanın sitesinden indirdiğim versiyonu kurmuyorum.o yuzdeb örnek veriyi yüklemeden yapınca hiçbirşey kurulmuyor
joomlanın kendi dosyalarını yükleyince normal kuruluyor ama ben internetten joomla template indrdim onu kurmaya çalışıyorum.
yardım eden olursa sevinirim

ben de yani başladım.ogrentv sitesinde kurulumu birebir anlatıyor.ben oradan yaptım sorun yok.wampserver kur :+1: ulumu ve joomla kurulumu ayrı ayrı var.

tgm38' Alıntı:
ben de yani başladım.ogrentv sitesinde kurulumu birebir anlatıyor.ben oradan yaptım sorun yok.wampserver kur :+1: ulumu ve joomla kurulumu ayrı ayrı var.

hocam ben joomlayı normal kurabiliyorum(joomla nın normal kurulum dosyalarıyla) ancak internetten indirdiğim joomla template için kurulum sırasında sona geldiğinde örnek veriyi kur diyince hata veriyor kurmuyor

ftp den baska bir klasor içine atın dosyaları ve öyle kurulumu yapın hocam
birde yeni bir veritabanına kurunn

hocam quickstar klasorunun icindeki joomla dosyalarını ftpye atın. yeni bir veri tabanı oluşturun öyle deneyin olacaktır. normal kurulumdan farkı yok.

wamp ın kaç?
joomla sürümün kaç?
saatin yanında wamp çalışırken sarı ya da kırmızı oluyor mu?

php versiyonundan kaynaklanıyordur hocam.wamp kullanıyorsanız eğer php 5.2.11 veya 5.2.30 deneyin sorun çözülecektir.

easy php kullanıyordum wampa döndum sorun çözüldü..nasıl oldu anlamadım ama sorun çözüldü gayet sorunsuz çalışıyor su an :++:

BBNET
Geri