Joomla Kaymakamlık Sitesi

Kodla Büyü
güzel yapmışsın ellerine sağlık.
yalnız flash header mobil telefondan siteye girişlerde sorun yaratabilir.

Eline sağlık Hocam...
Bir sorum olacak? Sağdaki KAYMAKAMIMIZ bölümünü hangi modülle yaptınız. 2)Haritayı nasıl oluşturdunuz açıklayabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler...

komando38' Alıntı:
Eline sağlık Hocam...
Bir sorum olacak? Sağdaki KAYMAKAMIMIZ bölümünü hangi modülle yaptınız. 2)Haritayı nasıl oluşturdunuz açıklayabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler...

Onlar joomlanın kendi bünyesinde Özel HTML olarak oluşturulmuş modüller.Resimlere üzerine gelince değişen kod ekledim.
Harita modülünü şöyle yaptım:
Google maps ten ilçenin harita kodunu oluşturdum. Daha sonra içerik yönetiminden yeni makale olarak eklediğim sayfaya html görünümündeyken aldığım bu kodu yapıştırıp kaydettim.Sol bloktaki harita modülünden bu sayfaya link verdim hepsi bu.

haber modülünü bende çok kullanmıştım.Gerçekten kaliteli bir modüldür.Arka plan ve şablon da gayet başarılı insan sıkmıyor :+1:

hocam ellerine sağlık güzel olmuş ama keşke isayı kullanaydın bu kadar yormazdın kendini nede olsa ne kadar çabalarsan çabala boşuna çünkü aynı dert bende var isyalı kullanıyorum....

fatih22222' Alıntı:
hocam ellerine sağlık güzel olmuş ama keşke isayı kullanaydın bu kadar yormazdın kendini nede olsa ne kadar çabalarsan çabala boşuna çünkü aynı dert bende var isyalı kullanıyorum....
arkadaş yaratıcı olmuş temasını çizmiş modülleri kurmuş ve özgün bir çalışma ortaya koymuş.
bu şekilde çalışan insanları bence desteklemek gerekir.

Joomla 2.5x - 3x Kaymakamlık Temasını paylaşıyorum.

file.php

hocam öncelikle teşekkürler sizden ricam temanın akeeba yedeğini paylaşsanız daha iyi olur birçok arkadaş buradaki modül yerleşimini kolay kolay yapamaz.

şu an yayında olan site ile fotografı olan site farklı.. bence fotgrafını paylaştığınız site daha güzel..haber modülü vs. olarak

joomla 2.5 için önceden çok uğraştım yapamadım.bununla ilgili ders de bulamadım.2.5 için elinde ders olan varmıdır

BBNET
Geri