JOOMLA INTERNAL SERVER

Kodla Büyü

Yalnız_Kurt

Süper Üye
Süper Üye
bazı modül ve bileşenleri deaktif ettiğim halde httpdocs daki htaccess uzantısını değiştirdiğim halde ve chmod ayarlarını değiştirdiğim halde bir çözüm bulamadım ÖNBELLEKLEME ile ilgili sorun yaşıyorum...

önbelleği temizle ve zaman aşımındaki önbwllwği temizle aktif olmuyor çalışmıyor tıkladığımda da

INTERNAL SERVER ERROR hatası alıyorum
hatayı düzeltmerk için hosting ve domain hizmeti aldığım yerden süre sınırını yükselttirdim lakin hatalar devam etmekte...

böyle bir hata yaşayan oldumu acaba içinizde bu arada joomla 1.5 sürümü kullanmaktayım...

hocam ftpden htcaccesin yedeğini alıp bir silin
sonra joomla kurulum paketinden sıfır bir htaccess dosyası atın

htaccess deki
# RewriteBase / satırındaki # yi silin diye bir bilgi var yabancı sitelerde

olmadı yedeğini yükletin hocam

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    56.4 KB · Görüntüleme: 642
Plesk panel kullanıyorsunuz galiba. SEO'yu pasif edince aynı sorunu yaşıyor musunuz?

Eğer sorun düzeliyorsa, plesk panelde .htaccess işlemez. Sitenizi bir alt dizinde kurarak seoyu aktif edebilirsiniz. .htaccess bir alt dizinde çalışır.

bizdeki bazı sitelerde database çok yoğun olduğunda bu tarz hatalar alıyorduk. Mesela sitenin 300-400 mb database i var sürekli içerik geliyordu. Bu da işlemci de yoğunluğu artıyor ve buna benzer hatalar alıyorduk. Acaba sunucuda sunucuyu yoran başka bir siteden kaynaklanabilir mi? ama emin değilim yine de..

BBNET
Geri