ahmet_icel
Üye
joomla kullanarak meb bakanlıgının bedava vermiş olduğu meb.k12.tr adreslerinde web sayfası yapılabilirmi?
a_gulsekerci' Alıntı:hocam, k12.tr ya da meb.k12.tr uzantılı alan adı olması zorunlu. com, net gibi uzantılar kabul edilmiyor.
bir de güvenlik probleminden dolayı joomla gibi tasarım şablonları kullanmamamız istendi bizden.
ayhangunes' Alıntı:a_gulsekerci' Alıntı:hocam, k12.tr ya da meb.k12.tr uzantılı alan adı olması zorunlu. com, net gibi uzantılar kabul edilmiyor.
bir de güvenlik probleminden dolayı joomla gibi tasarım şablonları kullanmamamız istendi bizden.
http://www.ahatandican.com
http://www.ahatandican.k12.tr
http://www.ahatandican.meb.k12.tr
hepsi mevcut
Demem o ki adres önemli değil önemli olan yönlendirdiğin yer
cimenwd' Alıntı:kardeş sonuç şu. Milli eğitim bakanlığı bu iş için uyduruk bir server ayırdı ve joomla gibi bir CMS kurarsanız bu server çalışamayacak hale gelecek. Bilgisayar öğretmenlerine de bu konuda güvenmiyor çünkü yaptığımız siteler ortada. Ya sayfaya avatar oalrak bir resim koyarız 3000*2000 çözünürlüklü 3mb'lık resmi sitemizden millet indirmeye çalışır birsürü şey. Ben çözümü Meb.k12.tr'ye frame koyarak çözdüm. Sayfa benim sitem aldıntan açılıyor. Yönlendirme de yapabilirsiniz tabii ki.
Açıkçası meb.k12.tr'nin php desteği olsa benim deneme tahtam olurdu... İlsis bile güvenilir bir sistem değilken
kesinliklemirayabravci' Alıntı:Hocam MEB serverlarında php desteği yok ve joomla tamamen php içerikli bir yazılım
Yani olmassssssss :mrgreen:
bilimle' Alıntı:ARKADAŞLAR K12.TR UZANTILI MAALESEF BİLSADAN ALINAN OKUL SİTESİ VAR FAKAT MEB.K12.TR UZANTILI OLMASI GEREKLİ Mİ ?
ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA MEB.K12.TR UZANTILI JOOMLA DESTEĞİ SAĞLAMIYORMUŞ..
cimenwd' Alıntı:kardeş sonuç şu. Milli eğitim bakanlığı bu iş için uyduruk bir server ayırdı ve joomla gibi bir CMS kurarsanız bu server çalışamayacak hale gelecek. Bilgisayar öğretmenlerine de bu konuda güvenmiyor çünkü yaptığımız siteler ortada. Ya sayfaya avatar oalrak bir resim koyarız 3000*2000 çözünürlüklü 3mb'lık resmi sitemizden millet indirmeye çalışır birsürü şey. Ben çözümü Meb.k12.tr'ye frame koyarak çözdüm. Sayfa benim sitem aldıntan açılıyor. Yönlendirme de yapabilirsiniz tabii ki.
Açıkçası meb.k12.tr'nin php desteği olsa benim deneme tahtam olurdu... İlsis bile güvenilir bir sistem değilken
ayhangunes' Alıntı:cimenwd' Alıntı:kardeş sonuç şu. Milli eğitim bakanlığı bu iş için uyduruk bir server ayırdı ve joomla gibi bir CMS kurarsanız bu server çalışamayacak hale gelecek. Bilgisayar öğretmenlerine de bu konuda güvenmiyor çünkü yaptığımız siteler ortada. Ya sayfaya avatar oalrak bir resim koyarız 3000*2000 çözünürlüklü 3mb'lık resmi sitemizden millet indirmeye çalışır birsürü şey. Ben çözümü Meb.k12.tr'ye frame koyarak çözdüm. Sayfa benim sitem aldıntan açılıyor. Yönlendirme de yapabilirsiniz tabii ki.
Kadının bir tanesine demişler senin kocan ne kadar kötü diye o da demiş olsun önceden hiç yoktu
arkadaşlar önceden böyle bir şey hiç yoktu. Meb in bağlantılar kısmına kaydolmak için fax çekiyorduk. Bu kadar da hor görmeyin.