Joomla için Artisteer Programı

Kodla Büyü

nedenben

Aktif Üye
arkadaşlar artisteer programını yeni kurdum.bununla joomla için şablon oluşturabiliyoruz.
ancak modüllerin olduğu yerlerdeki linklerin altı çizgili.bunu nasıl değiştirebilirim.çizgisiz olmasını istiyorum.yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

arkadaşlar bu artisteer ile şablob oluşturdum ama joomla da kurmak istediğim zaman xml dosyası bulunamadım hatası veriyor.daha önce kuran veya bilen biri yardımcı olabilir mi.teşekkür ederim.

Sorun ile ilgili bir tane resim eklesen belki sana daha iyi yardımcı olabiliriz. :)

hocam ben bu aralar yoğunum pek cevap yazamıyorum.
Değerli hocalarıma pek soru soramıyorum. :D

eğer hala çözülmediyse;
Color&Fonts > Typography> Blocks taki Link Özelliklerinden yapılabiliyor..

Color&Fonts > Typography bu seçenekten tüm fontların tüm yazıların ayarlamaları yapılabiliyor....

suferi' Alıntı:

eğer hala çözülmediyse;

Color&Fonts > Typography bu seçenekten tüm fontların tüm yazıların ayarlamaları yapılabiliyor....
hocam çok sağol ama bendeki deneme sürümüymüş programın tam sürümünü bulamadım maalesef :(

arkadaşlar bende artisteer da açılır menü(submenü item) oluşturuyorum şablonda çalışıyor ama export edip joomlada kullandığımda çalışmıyor.

nedenben' Alıntı:
suferi' Alıntı:

eğer hala çözülmediyse;

hocam çok sağol ama bendeki deneme sürümüymüş programın tam sürümünü bulamadım maalesef :(

..
hala tam sürüm bulamadıysan İMZAMDAKİ SİTEye bakabilirsin. burdaki arkadaşlar için eklemiştim

fhan' Alıntı:
arkadaşlar bende artisteer da açılır menü(submenü item) oluşturuyorum şablonda çalışıyor ama export edip joomlada kullandığımda çalışmıyor.

Selam Dostum;
Bu sorun için malesef gece gündüz biraz araştırma gerekti ve ingilizce olarak bulabildik. Sizler uğraşmayın işte çözüm. Kesin olarak halloluyor. Ayrı bir başlıktada yeniden yazcam. önemli baya sıkıntı yaratıyor.

Öncelikle şablonu tasarlarken Menu > Sub items > level > multi level seçilmeli
şablon bittikten ve joomlaya yüklendikten sonra ise
Extension > Module Manager ordan da user3 teki menünüzü tıklayın. Sağ taraftaki seçeneklerden "always show submenu items" i seçili hale getirin.

BBNET
Geri