joomla hosting arıyorum yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan h_03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

h_03

Site Gezgini
arkadaşlar joomla 1.7.4. desteği olan ve güvenilir bir hosting tavsiyesine ihtiyacım var.

okullar için ceybal 100mbyte bedava veriyordu. İlk ordan almıştım ilerledikçe 500mbyte çıkarmıştım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.

Hocam ben natro kullanıyorum. Natroda Joomla için özel oluşturulmuş uygulama havuzları var ve tüm sürümlerini destekliyor. Şu an Natroda kurulu 1.5,1.7 ve 2.5 serisine ait sitelerim var harika çalışıyor. Ayrıca ister Windows isterseniz Linux server kullanabiliyorsunuz. Size kalmış..

Öneriler için Teşekkürler. Son olarak ben de natroyu seçtim. anladığım kadarıyla güvenilirlerden birisi.

Hocam natro kullanmaya başlayalı bir hafta oldu. Bi sorun çıktığında en geç 6 saatte geri dönüyolar.

Merhaba

Limitsiz Extra Paket

+ Sınırsız Disk Alanı
+ 100 GB Aylık Trafik*
+ 1 Adet Domain Ekleme
+ Sınırsız MySQL Veritabanı Hesabı
+ Sınırsız MySQL Veritabanı Kotası
+ Sınırsız E-Posta Hesabı
+ Sınırsız FTP Hesabı
+ Sınırsız Sub Domain
+ cPanel Yönetim Paneli
+ Haftalık Yedekleme
*Sadece Bu Haftaya Özel!(16-22 Nisan 2012)

Kısa bir süre için Yıllık Sadece 5 TL

Bilgi & Satınalma;
http://host.sanaldaal.com/?p=shop&s=srv&sID=135

www.ucuzz.tk
2164712266
551 800 7 800
satis@sanaldaal.com

natroda cpanel yok, php my admin paneli yok. Bunlar olmadığı için başka bir siteden aldığım makale ya da tablo yedeğini yükleyemiyorum.
Hosting içinde zipli paketi açamıyorum, cpanele ait bir özellik olan administrator klasörünü şifreleyemiyorum
22 dolarlık paketinde (39 TL) sadece 1 adet veritabanına izin veriliyor.

İyi olan yönü ise müşteri hizmetleri çok hızlı, kesinti yok, siteye çok hızlı giriliyor.

ben domain pozitif ile çalışıyorum yaklaşık 11-12 sitem var.
Bana özel bir indirim yapıyorlar. 1 gb alan + sınırsız veritabanı ve kullanıc adı + sınırsız mail hesabı + litespeed teknolojisi ile siteye hızlı giriş+ full lisanslı cpanel

kebirhost tek geçerim fiyat ucuz destek süper şimdi bile online destek açık bana yardımcı oluyorlar

BBNET
Geri