Joomla hata Unable to write entry

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ahas

Üye
Selamlar,
Artisteer'da okul için hazırladığım template'i yüklerken
* JFTP::write: Bad response
* Unable to write entry

hatası veriyor. Ancak başka bir hazır template'i sorunsuz yüklüyor. Ben Artisteer'da çalışmayı kaydederken mi yanlış yapıyorum.
Anlayamadım. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

configuration.php yi 777 yapın sonra genel ayarlarda ftp şifrenizi ve kullanıc adı girin serverda sitenin bulunduğu adresi girin kaydetin ve cıkın .
configuraiton.php yi 644 yapmayı unutmayın.

.Kaf-Kef.' Alıntı:
configuration.php yi 777 yapın sonra genel ayarlarda ftp şifrenizi ve kullanıc adı girin serverda sitenin bulunduğu adresi girin kaydetin ve cıkın .

"serverda sitenin bulunduğu adresi girin" dediğiniz kısım neresidir?

.Kaf-Kef.' Alıntı:

ftp den siyeye girin public_html kısmında configuration.php ye sağ tıklayıp yazma ayarlarını verin
çözüm bu hocam

eemree' Alıntı:
.Kaf-Kef.' Alıntı:

ftp den siyeye girin public_html kısmında configuration.php ye sağ tıklayıp yazma ayarlarını verin
çözüm bu hocam

hocam configuration.phpye yazma ayarı verdim ama olmadı

Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1019 is not allowed to access /home/huni2tr1/domains/hunioo.k12.tr/public_html/tmp/install_4ef0861e68ed5 owned by uid 101 in /home/huni2tr1/domains/hunioo.k12.tr/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 304

Warning: file_put_contents(/home/huni2tr1/domains/hunioo.k12.tr/public_html/tmp/install_4ef0861e68ed5/uninstall.qpersonel.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/huni2tr1/domains/hunioo.k12.tr/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 304

bu hataları veriyor. hatta diğer klasörleri de yazılabilir yaptım

BBNET
Geri