Joomla hakkında

Kodla Büyü

emrahsahan

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkdaşlar şimdi ben joomla kurdum normalde asp.net ile kendim yazıyordum kodları.Ama joomla da yönetim paneli falan hazırmış.Bunca sene boşuna mı saatlerce kod yazdım diye düşünüyorum açıkçası.Bir tema yükledim.Tema boş geldi.Sadece menu var.Şimdi anasayfaya manşet haber, sola sağa alanlar eklemek istiyorum galeri, video gibi.Bunun için ne yapmam gerekiyor?

joomlaya modül yazmadan önce joomlayı bir öğrenin derim. asp ile modül yazdım diyorsunuz ama joomla php bir sistemdir.
asp ile kod yazmayı bilen dopdolu bir insanın joomlanın php ile oluşturulmuş bir cms sistem olduğunu bilmemesi çok düşündürücü.
hayatında hiç facebook kullanmayı bilmeyen birinin facebook ile ilgili uygulama oluşturması gibi birşey sizinki.

Joomlanın cms olduğunu biliyorum zaten.Hiç kullanmadım daha önce.Modül yazmak istemiyorum zaten.Sadece ilgili bölümleri nasıl oluşturaağız dedim.

emrahsahan' Alıntı:
Joomlanın cms olduğunu biliyorum zaten.Hiç kullanmadım daha önce.Modül yazmak istemiyorum zaten.Sadece ilgili bölümleri nasıl oluşturaağız dedim.
o zaman siz kodlama yaptım deyince ben yanlış anlamışım. cms olduğunu biliyorsanız cms sistemlerde üye girişi vb. eklentilerin hazır olduğunu herkes bilir. cms sistemlerde kodlama bilgisi en çok css dosyalarında ve tema yapma konusunda bilginiz varsa tema yapımında veya özel modül yazılımında kullanılır. bunun dışında tüm eklentiler dışarıdan sağlanır.ücretsiz veya ücretli eklenti kullanarak sitenizi geliştirirsiniz.

BBNET
Geri