joomla haber nasıl eklerim

Kodla Büyü

gazili

Seçkin Üye
Seçkin Üye
joomla 1.5
yeni bir yazı eklediğimde veya istediğim bir yazıyı ana sayfada alt alta gelecek şekilde ayarlayabilir miyim acaba.

bir de kişi konuyu açtığında altına yorum yazabilecek

eğer resimli şekilde istiyorsan ve resimler nasıl yüklersen yani boyut olarak büyük ve küçük te yüklesen aynı şekilde olmasını ve yazıların uzunluklarına bakmaksızın sadece belli miktarının çıkmasını ve devamını oku kısmında hepsinin gözükmesini istiyorsan kısacası haber sayfalarındaki gibi olmasını istiyorsan sana en iyi tavsiyem news_pro_gk3 veya son sürümü news_pro_gk4 tam aradığın şeydir ama sadece belli bölümde link şeklinde sıralanmasını istiyorsan flash haber veya en son haber şeklinde yayınla modüller bölümnde yeni diyerek yayınla tabi bunun için balüm ve kadegoride oluşturup makaleleri bu bölüm ve kategoride yayınlamalısın

latest new modülünü buldum kurdum
ama nasıl ekleycem haberi bulamadım
ayarları naıl yapılıyor acaba

gazili' Alıntı:
joomla ile uğraşan yok mu hiç

Hocam ayarlarsın ben tüm sitelerimi joomla yapıyorum
menu yöneticisinde anasayfa var o kısmı aç sağ tarafta haberlerin kaç adet ve kaç sütun şeklinde gösterileceği ayarları var oradan yap olmazsa söyle resimli göstereyim

latest news modülü ile görüntülenemsini isteidğiniz haber bölüm ve kategori numarasını ilgili yerlere giriyorsunuz. alt alta kaç adet habe rgörüntülenmesini istiyorsunuz belirliyorsunuz.. modül pozisyonunu seçin ve yayınlayın.

BBNET
Geri