joomla Frontpage Slideshow

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tgm38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tgm38

Site Gezgini
2.0 versiyonunun mod+bileşenini yükledim.çalışmasında sorun yoktu.bileşende içerisindeki haberleri silip kendi haberlerimi ekliyorum, kaydet diyorum-listede hiçbir eklenti gözükmüyor.Kendi kategorimi oluşturup ona görede ekleme yapıyorum. :?:

hocam bileşen ve modülünü sitede yayınlayında bi göz atalım. bende var sorunsuz kullanıyorum olmazsa onu göndereyim

şu an localde çalışıyorum,siteye atmadım. fs 2.0 veriyonu
Eklenti içersinde 4 tane haber var. Onlar üzerinde değişiklik yaparsam kullanabiliyorum.Ama baştan kendim haber oluşturamıyorum.*You must upload an image or browse for one first!* böle bir hata veriyor, halbuki resim yüklemeside yapıyorum.Hocam gönderin, birde onu deneyelim...

Ekli dosyalar

• fs2.0.JPG
    fs2.0.JPG
    92 KB · Görüntüleme: 1,753
hocam ekte 1.7 sinin modül ve bileşleni var. benim işimi gördüğü için 2.0'a güncelleme gereği duymadım.
siz localde kurduğunuz 2.0 bileşeni +mödülü gönderin bi inceleyeyim isterseniz.

Frontpage Slideshow 2.0 versiyonunda eskisine göre bir değişiklik var ondan dolayı sorun yaşıyorsunuz.

bölüm ve kategori yöneticinizdeki aktif olan kategoriyi, Frontpage Slideshow 2.0 bileşeninin categories kısmında oluşturmanız gerekiyor. o zaman Frontpage Slideshow 2.0 da eklediğiniz haberi gösterir.

iyi çalışmalar. kolay gelsin.

2.0 ı kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. localde çalıştırmıyorsanız bir sıkıntı vermemesi gerekli...

kurduktan sonra jj-Ops şablonunda altta küçük resimler çıkıyor. onların üzerine gelindiğinde haberin değişmesi biraz zaman alıyor anında değişmesini nasıl yaptınız? Birde habere tıklayınca yeni bir sayfada gözükmesini sağlayabilir miyiz?

BBNET
Geri