Arkadaşlar sitesini joomla ile yapan varmı? Joomlanın nasıl kurulacağı ve kullanılacağı hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Mesela ben joomla dan anket(pool) sildim hemde ftp den de sildim daha sonra geri getiremedim.
Peki ben yeniden joomla kurmak istesem bana hangi versiyonu önerirsin polwert hocam. Tabi admin paneli Türkçe olmak şartıyla. joomlada istediğim resmi istediğim yere nasıl yerleştirecem. Ben sayfada bölüm oluşturabiliyormuyum?polwert' Alıntı:Bende olmadı biraz dikkatli olmak lazim sadece...Birde bir kaç kere kurduktan sonra ve sürekli kullaninca cok kolay gelmeye başlıyor...I love Joomla... 8)
ersin_sisman' Alıntı:Peki ben yeniden joomla kurmak istesem bana hangi versiyonu önerirsin polwert hocam. Tabi admin paneli Türkçe olmak şartıyla. joomlada istediğim resmi istediğim yere nasıl yerleştirecem. Ben sayfada bölüm oluşturabiliyormuyum?polwert' Alıntı:Bende olmadı biraz dikkatli olmak lazim sadece...Birde bir kaç kere kurduktan sonra ve sürekli kullaninca cok kolay gelmeye başlıyor...I love Joomla... 8)
_siyah_' Alıntı:benim de bu joomlaylar başım dertte , biçok sorum var sorucak,
öncelikli sorumm, sayfanın en altındaki
" Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License. "
yazısını nasıl silebilirim
2. sorunum ise okul amblemini sitenin bacgrounduna yerleştirmek , ve ana sayfa rengiyle biraz oynamak istiyorum, ama nasıl yapıcağım konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var
tşk.ler...
_siyah_' Alıntı:benim de bu joomlaylar başım dertte , biçok sorum var sorucak,
2. sorunum ise okul amblemini sitenin bacgrounduna yerleştirmek , ve ana sayfa rengiyle biraz oynamak istiyorum, ama nasıl yapıcağım konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var
tşk.ler...
hacamat' Alıntı:_siyah_' Alıntı:benim de bu joomlaylar başım dertte , biçok sorum var sorucak,
tşk.ler...
joomla! is free yazısını ftp ile silebilirsin. bunun için includes klasörüne girip versiyon.php dosyasının içinde yazıyı editleyebilirsin.
ikincisi için arkadaşıma katılıyorum. css dosyası ile oynayarak istediğini yapabilirsin..