pakers Aktif Üye Mesajlar 104 27 Ekim 2009 #1 arkadaşlar sabahtan beri bütün siteleri gezdim ama pdf formatında joomla derslerini bulamadım exe olarak var ama ben elimde kitapçık olarak istiyorum yardım edermisiniz.joomlada yapılan siteyi düzenleyeceğim acaip kafam karıştı
arkadaşlar sabahtan beri bütün siteleri gezdim ama pdf formatında joomla derslerini bulamadım exe olarak var ama ben elimde kitapçık olarak istiyorum yardım edermisiniz.joomlada yapılan siteyi düzenleyeceğim acaip kafam karıştı
S senjizu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 260 27 Ekim 2009 #2 PDF olarak bulsanızda ile yaramaz. Sürekli güncelleniyor. Ve çok detayları bulamazsınız pdf olarak. Forumlardan yararlanım benim tavsiyem...
PDF olarak bulsanızda ile yaramaz. Sürekli güncelleniyor. Ve çok detayları bulamazsınız pdf olarak. Forumlardan yararlanım benim tavsiyem...
xapex Aktif Üye Mesajlar 1,170 28 Ekim 2009 #3 hocam bende var fakat evde, akşama PM atarsanız gönderebilirim size
M musti1985 Site Gezgini Mesajlar 73 19 Kasım 2009 #8 cmstürk>>>>katıl hocam süper forum sitesi joomlayı süper çözersin
X xorcistforyou Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 909 2 Aralık 2009 #11 Building Websites with Joomla! 1.5 olarak İngilizce PDF formatında kitap var hocam. isterseniz paylaşabilirim.
Building Websites with Joomla! 1.5 olarak İngilizce PDF formatında kitap var hocam. isterseniz paylaşabilirim.
Tarik_Turan Aktif Üye Mesajlar 193 2 Aralık 2009 #12 Chip dergisinin joomla dersleri var videolu anlatımlarla joomlayı anlatmıştı.Eski bir çalışma ama güzel,sadece biraz uzun 50 video falan var
Chip dergisinin joomla dersleri var videolu anlatımlarla joomlayı anlatmıştı.Eski bir çalışma ama güzel,sadece biraz uzun 50 video falan var
Dark_ArchAngel Üye Mesajlar 6 30 Kasım 2010 #13 hocam ben burdan indiriyorum, yeni buldum kontrol etme fırsatım olmadan sizinle paalaşmak istedim http://rapidshare.com/#!download|31tl|7 ... .rar|33059
hocam ben burdan indiriyorum, yeni buldum kontrol etme fırsatım olmadan sizinle paalaşmak istedim http://rapidshare.com/#!download|31tl|7 ... .rar|33059
dj_alper Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 771 9 Aralık 2010 #14 İndirip bir de biz göz atalım bakalım. Teşekkürler hocam
dj_alper Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 771 9 Aralık 2010 #15 musti1985' Alıntı: cmstürk>>>>katıl hocam süper forum sitesi joomlayı süper çözersin Genişletmek için tıkla ... Azeri gardaşlarımızla beraber biz bu işi çözeriz Allah'ın izniyle
musti1985' Alıntı: cmstürk>>>>katıl hocam süper forum sitesi joomlayı süper çözersin Genişletmek için tıkla ... Azeri gardaşlarımızla beraber biz bu işi çözeriz Allah'ın izniyle
T temel76 Üye Mesajlar 19 7 Ağustos 2011 #17 hotfile.com/dl/82283151/0123aee/Joomla_ekitap.pdf.html guzel bir kitap