Joomla Benzin İstasyonu Sitesi

Kodla Büyü

Braweheart01

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhabalar bir akaryakıt istasyonu için yaptığım çalışmayı paylaşıyorum sizinle
Tema: yootheme infininty
joomla srümü: 3.2.x
Temadan hazır gelenler dışında fazla modül kullanmadım
web site url: www.siverekshell.com

Olumlu - olumsuz fikirleriniz bu yönde çalışma yapacaklara destek olacaktır

Hocam güzel olmuş. Pompa fiyatlarına Shell'in ana sitesine link yada katman ile olabilir gibime geldi.

tüm yorumlarınız için teşekkürler.
pompa fiyatlarıbı widigetkit lightbox uygulamasıyla yaptım. fiyatları almak için shell in sitesine bağlanıyor fakat popup bizim sayfada açılıyor.
http://www.siverekshell.com/shell-merke ... -fiyatlari
yootheme widgetkit bileşeninin bunun gibi birçok hüneri var. sitedeki birçok uygulama da bu bileşenle yapılmıştır.

k.cokol' Alıntı:
tüm yorumlarınız için teşekkürler.
pompa fiyatlarıbı widigetkit lightbox uygulamasıyla yaptım. fiyatları almak için shell in sitesine bağlanıyor fakat popup bizim sayfada açılıyor.
http://www.siverekshell.com/shell-merke ... -fiyatlari
yootheme widgetkit bileşeninin bunun gibi birçok hüneri var. sitedeki birçok uygulama da bu bileşenle yapılmıştır.

Hocam menüye girmiştim ama görmemişim, kusura bakmayın.

okyanus41' Alıntı:
tema ücretli mi? ücretsiz mi? warez mi hocam?
tema ve tüm bleşenler lisanslıdır. wa-reze karşıyım. zaten wa-rezden kullanılan tema böyle hızlı açılmaz.içinden dolu pis-lik çıkar
yootheme nin download bölümün girildiğinde buy now çıkar benim üyeliğimde download görünüyor.

ürünler için news pro gk5 modülü kullandım

Koray Hocam her geçen gün kendini geliştiriyosun, tebrikler :alkis: Site çok hoş olmuş

Bana göre tasarımınız sade ve güzel. Slider otomatik geçiyor mu? Bende geçmiyor diye gözüküyor.İletişim menüsünün yanındaki facebook, twitter düğmeleri üzerine gelince renk değiştirirse daha iyi olur kanısındayım tabi bunlar ufak ayrıntılar. Kolay gelsin...

Gene İlklere İmza Atıyorsun Koray Hocam Sayende Joomla ile Yapılmış Çeşit çeşit siteleri görüp ilham almaktayız.

BBNET
Geri