Y ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 18 Haziran 2012 #1 arkadaşlar joomla 1.5 de banner ı bulamadım images teki bütün klasörler baktım bulamadım. bu resmin adı ne nereden bulup nasıl değişrirebilirim. sayfayı hazırladım banner kaldı sadece Ekli dosyalar joomla.JPG 9.1 KB · Görüntüleme: 1,236
arkadaşlar joomla 1.5 de banner ı bulamadım images teki bütün klasörler baktım bulamadım. bu resmin adı ne nereden bulup nasıl değişrirebilirim. sayfayı hazırladım banner kaldı sadece
O okanbaris Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 526 18 Haziran 2012 #2 bende merak ediyorum bu cevabı yazıyı filan değiştirebiliyorum ama tümden baner ı değiştiremedim
twetyynet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 829 18 Haziran 2012 #3 templates-ja_purity-images-header-header3.jpg
barthez Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,103 18 Haziran 2012 #4 header.jpg diye geçer tüm temalarda, ftp üzerinden yaptığın banner'ıda aynı isimle kaydedip değiştirebilirsin hocam.
header.jpg diye geçer tüm temalarda, ftp üzerinden yaptığın banner'ıda aynı isimle kaydedip değiştirebilirsin hocam.
Y ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 18 Haziran 2012 #5 barthez' Alıntı: header.jpg diye geçer tüm temalarda, ftp üzerinden yaptığın banner'ıda aynı isimle kaydedip değiştirebilirsin hocam. Genişletmek için tıkla ... joomla modülden nasıl değiştiririm hocam arkadaşın sitesi ftp adresini bilmiyorum
barthez' Alıntı: header.jpg diye geçer tüm temalarda, ftp üzerinden yaptığın banner'ıda aynı isimle kaydedip değiştirebilirsin hocam. Genişletmek için tıkla ... joomla modülden nasıl değiştiririm hocam arkadaşın sitesi ftp adresini bilmiyorum
barthez Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,103 18 Haziran 2012 #6 yok öyle birşey hocam ftp'den dosyayı değiştereceksin.