Joomla -Ahşap Makina Sitesi - Yorumlarınız -Site Güncellendi

Kodla Büyü
Re: Joomla - Ahşap Makina Firması Sitesi - Yorumlarınız

Öncelikle eline sağlık hocam.
Benim fikrim; css den gri olan yazılar siyah veya siyaha daha yakın bir gri yapılırsa ve linklerdeki mavi ana renk, turuncu olarak değiştirilirse daha göz alıcı olur.
Bu hali ile content kısmı sönük kaldı sanki.

Tema ve slider ismini paylaşabilir misin, hocam.

defall' Alıntı:
Öncelikle eline sağlık hocam.
Benim fikrim; css den gri olan yazılar siyah veya siyaha daha yakın bir gri yapılırsa ve linklerdeki mavi ana renk, turuncu olarak değiştirilirse daha göz alıcı olur.
Bu hali ile content kısmı sönük kaldı sanki.

Tema ve slider ismini paylaşabilir misin, hocam.

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar...

Tema: rt_ximenia

Slider: VTEM Slides

Renk uyumu bence çok boğmuş siteyi, hafif bir renk katabilirsiniz...
Alt menu hizalama ve boyutları sorunlu.
Slider'ı mavi alan boyutu kadar büyütün daha şık durur.
Birde kurumsalın yanındaki o mavi boşluk niçedir?

rockettheme nin Ximenia teması firmalar için çok güzel bir temadır fakat ben bir ahşap firmasına site yapacak olsam öncelikle ahşap arkaplan kullanırdım. Ximenia temasında arkaplan, sayfa ile içi içe , bu temaya da ahşap arkaplan pek yakışmaz o da ayrı konu
temada logo kısmı tek satırlık fakat siz 2 satır logo yapınca logonun karşışı boş kalmış ve main menü üstte kalmış. mainmenu altında oluşan boşluk hoş görünmüyor
Ximenia temasında temanın kendi slaytı çok hoş görünüyor keşke temanın kendi slaytını kullansaydın, ana sayfa üst bölümde yazan Omaksan Makina - Delik Makinası yazısının altındaki boşluk siteyi gereksiz yere uzatıyor laptoplarlan girişlerde aynı boşluk daha büyük görünüyor ayrıca footer bölümündeki web tasarımı ibaresi hoş durmamış , sonuçta bu firma web tasarımı yapmıyor. temanın kendi copyright ine link ekleseniz yeterliydi bence.

site güzel.. ufak değişikliklerle daha güzel olabilir sanırım... örneğin menüdeki yazı boyutu biraz büyük olabailir mail listesinin başına abonelik gibi uygun başlık konulabilir.. anlaşılması bakımında... site içerik bakımından güzel tebrik ederim iyi çalışmalar

Emeğinize sağlık güzel olmuş,
Ürün videoları linkini dış bağlantı vermeyin, kullanıcı siteye geri dönmek istediğinde kendini kaybedecektir.
Bunun için ya sarıcı kullanın yada All Video plugin ile videoları sitenin içinde gösterin.
Ayrıca sipariş formu için RS Form bileşenini tavsiye ederim. Sıkıntı olursa kullanmanızda yardımcı olurum
Kolay gelsin

BBNET
Geri