Joomla 3.x Mermer Üretim Sitesi

Kodla Büyü

Braweheart01

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Joomla 3.x sistemde tasarladığımız mermer üretim sitemizi beğenilerinize sunuyorum
www.bolgemermer.com
yootheme Frequency teması üzerinde çok fazla eklenti kullanılmadan tasarlanmıştır
Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz

arka plan resmi biraz konunun dışında olmuş ve güzel değil biraz daha siteyi birbirine uyumlu yapsan daha güzel olur görüşündeyim başarıların devamını dilerim hocam.

06Davut' Alıntı:
arka plan resmi biraz konunun dışında olmuş ve güzel değil biraz daha siteyi birbirine uyumlu yapsan daha güzel olur görüşündeyim başarıların devamını dilerim hocam.
haklısınız koyu mermer ile uyumlu resim halen aramaktayım. arkaplanı koyu bıraktım içeriği mermer tonuna benzetmeye çalıştım

Menu ayraçlarını beğenmedim paintte aceleyle yapılmış gibi duruyor. Background konusunda biraz açabilirsin tonu ya da header kısmına foto koy mermerle ilgili. Mezar taşı mesela... :P

ahmetismet' Alıntı:
Menu ayraçlarını beğenmedim paintte aceleyle yapılmış gibi duruyor. Background konusunda biraz açabilirsin tonu ya da header kısmına foto koy mermerle ilgili. Mezar taşı mesela... :P
bu temayı menü ayraçları ve menü stili çizimleri için tercih ettim. yootheme takımı bu ayraçların el çizimi olduğunu belirtiyor. arkaplanı da firma sahibi çok beğendiğini söyledi. Yalnız ben arkaplana anlamlı resimler düşünmüyorum site bütünlüğünü oldukça bozuyor tema responsive her cihazda arkaplanın belli yerleri görünüyor. mobil ve tablette ise arkaplanın çok az bir kısmı görünüyor. windows xp de ise sadece site görünüyor.
yine de koyu arkaplanları deneyeceğim
teşekkürler

Koray hocam pratik kullanışlı ve şık olmuş :+1: emeğine sağlık.

BBNET
Geri