Joomla 2.5 sitede menü pozisyonu kaymasına yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hyenali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hyenali

Aktif Üye
Arkadaşlar sitemde pozisyon 8 de olan menü her nasılsa sayfanın en altına gitti ve nasıl düzelteceğimi bilmiyorum
pozisyon 8 normalde sağ tafta ama şimdi en altta ve hala adı pozisyon 8 tuhaf bişey oldu yani
yardım edebilecek var mı?
site mebingilizce.net

Ekli dosyalar

• site.png
    site.png
    29.1 KB · Görüntüleme: 627
Hocam kaliteli bir firmanın temasını kullan. Joomla tecrübelerime göre tema çok önemli. Kimi firmalar baştan savma yapıyor ve değişik browserlarda, değişik ekran çözünürlüklerinde sorunlar çıkıyor.

hocam sen bilgisarından bakarken menü kayması var mıydı? yoksa sadece benim bilgisayarımda mı böyle kayık duruyor

Ve bu hata sadece ana sayfa da olmaktadır dikkat ederseniz diğer sayfalarda sağdaki menü yerinde duruyor sprun sadece ana sayfa da

hyenali' Alıntı:
hocam sen bilgisarından bakarken menü kayması var mıydı? yoksa sadece benim bilgisayarımda mı böyle kayık duruyor
temanın kodlamasıyla oynanmış.
Öncelikle temanın direk yapımcı web sitesinden indirilip indirilmediğini kontrol edin-farklı siteden indirdiyseniz zaten durum normaldir yapacak birşey yok-wa-rtez temaların tamamı bozuktur
temanın kodlarıyla oynamış iseniz oynadığınız dosyaların eski halini ftp den üstüne yazdırın
tema ayarlarında pozisyon 8 i righte alın (pozisyon 8 ortaya kaymış right olması lazım)

BBNET
Geri