Yalnız_Kurt Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,642 26 Şubat 2012 #1 arkadaşlar kurulumu yaptıktan sonra şöyle bir hata alıyorum nereden kaynaklandığını bir türlü bulamadım başınıza geldi mi ana sayfadaki ANASAYFA linki ile sonra ana sayfaya yönleniyor Ekli dosyalar jooMLA_2_5.JPG 98.1 KB · Görüntüleme: 565
arkadaşlar kurulumu yaptıktan sonra şöyle bir hata alıyorum nereden kaynaklandığını bir türlü bulamadım başınıza geldi mi ana sayfadaki ANASAYFA linki ile sonra ana sayfaya yönleniyor
K karakus Aktif Üye Mesajlar 232 26 Şubat 2012 #2 Hocam,Site kurulurken örnek bilgiler tam kurulmamış veya eksik dosya var. modüllerden ve makalerden ilgili makaleyi bulun varlığına kontrol edin.
Hocam,Site kurulurken örnek bilgiler tam kurulmamış veya eksik dosya var. modüllerden ve makalerden ilgili makaleyi bulun varlığına kontrol edin.
Yalnız_Kurt Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,642 26 Şubat 2012 #3 örnekj veriyi kur dedim ama kurulum bitince yine aynı hatayı verdi
B bozo0660 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 418 27 Şubat 2012 #4 Yalnız_Kurt' Alıntı: örnekj veriyi kur dedim ama kurulum bitince yine aynı hatayı verdi Genişletmek için tıkla ... Hocam server'ınızda açılış sayfasını index.php yapın.. öyle görünüyüorsa bile silip, tekrar elle "index.php" yazın.. Ben de böyle düzeltmiştim...
Yalnız_Kurt' Alıntı: örnekj veriyi kur dedim ama kurulum bitince yine aynı hatayı verdi Genişletmek için tıkla ... Hocam server'ınızda açılış sayfasını index.php yapın.. öyle görünüyüorsa bile silip, tekrar elle "index.php" yazın.. Ben de böyle düzeltmiştim...