joomla 2.5 kullanarak yaptığım okul web sitesi

Kodla Büyü
Re: joomla 1.5 kullanarak yaptığım okul web sitesi

Hocam Bende kullandığınız tüm bileşenleri, modülleri ve temayı almak isterim. İlçeye joomlada bir site hazırlıyorum şuan. Faydalanmak isterim. bitirince paylaşacağım inşallah bende. Teşekkürler.
muzy2005@yahoo.com

muzy2007' Alıntı:
Hocam Bende kullandığınız tüm bileşenleri, modülleri ve temayı almak isterim. İlçeye joomlada bir site hazırlıyorum şuan. Faydalanmak isterim. bitirince paylaşacağım inşallah bende. Teşekkürler.
muzy2005@yahoo.com
gönderilmiştir

:+1: :alkis: :++: Süpersiniz. muzy2007 arkadaşımızda tüm bileşenlerini paylaşırsa harika olacak.

h_03' Alıntı:
:+1: :alkis: :++: Süpersiniz. muzy2007 arkadaşımızda tüm bileşenlerini paylaşırsa harika olacak.
arkadaşlar fileserve linki silinmediği müddetçe bileşenleri özelden göndermeyeceğim.
zaten aynısını konu başında verdim. zaten tüm arkadaşlarla paylaştım.

Hocam bu temada headerdeki siverek cumhuriyet ilköğretim okulu yazısını nerden değiştirebilirim. iyi geceler.

kalelibilişim' Alıntı:
Hocam bu temada headerdeki siverek cumhuriyet ilköğretim okulu yazısını nerden değiştirebilirim. iyi geceler.
ADOBE fireworks cs4 programında yapmıştım aynı programla veya photoshop , corel draw veya farklı bir grafik tasarım programıyla değiştirebilirsiniz.
öncelikle temanın images lkasöründeki logo.php resmini ve baslik_arkapaln1.png dosyasını istediğin grafik tasarım programıyla düzenleyeceksiniz.
yeni logo yapımı sizin yaratıcılığınıza bağlıdır
ben temayı değiştireceğim için şimdilik logoyla uğraşmıyorum

k.cokol' Alıntı:
kusura bakmayın size logoyu da gönderemedim.
bugünlerde çok yoğunum
uygun bir zamanda gönderebilirim
Sorun değil hocam
Sitenizdeki ziyaretci defteri bileşeni nedir. Paylaşırmısınız.
Ayrıca sitenin alt kısmındaki 2011-2012 iş günü takvimi resminizi sitemizde kullanmamıza müsade edermisiniz.
Hoşcakalın.

Zİyaretçi defteri bileşeni easybook roladet ücretsiz bir bileşendir google de arayınca çıkıyor şu an kurulum dosyası yanımda değil
bizim sitede telif hakkı yoktur herşeyi kullanabilirsiniz.

vay be güzel siteymiş

k.cokol' Alıntı:
joomla 1.5 kullanarak yaptığım okul web sitesini beğenilerinize sunuyorum
http://www.siverekcumhuriyet.k12.tr/
kategorilerin listelenmesi ve site görünümünün tamamını sonradan yüklediğim joomla modül ve bileşenleri yardımıyla yaptım
isteyen arkadaşlara kullandığım modül , bileşen ve temaları gönderebilirim.

Emeğinize sağlık, Fileserver dosyaları silmiş. Mümkünse dosyaları mail atabilir misiniz? "ilterdirikolu@gmail.com"

iyi çalışmalar...

ilter1081' Alıntı:
k.cokol' Alıntı:
joomla 1.5 kullanarak yaptığım okul web sitesini beğenilerinize sunuyorum
http://www.siverekcumhuriyet.k12.tr/
kategorilerin listelenmesi ve site görünümünün tamamını sonradan yüklediğim joomla modül ve bileşenleri yardımıyla yaptım
isteyen arkadaşlara kullandığım modül , bileşen ve temaları gönderebilirim.

Emeğinize sağlık, Fileserver dosyaları silmiş. Mümkünse dosyaları mail atabilir misiniz? "ilterdirikolu@gmail.com"

iyi çalışmalar...
ana sayfada linki güncelledim

Hocam ellerinize sağlık, Yazarlar modülünü nasıl yaptınız.Özellikle de tüm yazılar kısmını yardımcı olursanız memnun olurum. iyi çalışmalar...

Hocam bu yt mega news haberleri göstermiyor. en az bir alt kategori olmalı diyor o şekilde ayarladım ama çalışmıyor.
Joomla 1.7 kullanıyorum. destekiyor diyor gerçi ama çalışmadı.

biraz uğraşırsanız modülleri tam istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz

Ekli dosyalar

hocam sitenizdeki yazarlar modulu q proje mi? destek devam ediyor mu bu modüle?

arkadaşlar buradaki paylaşımı alıp çevremde kendi yapmış gibi gösteren eğitimciler çıktı. Halbuki ben bilgi alışverişini hızlandırmak ve birbirimize yardımcı olmak amacıyla paylaşmıştım.
Paylaştığım tema ve eklentileri kaldırıyorum.

faruk8542

Slm A. kardeşim Okul siten güzel olmuş eline sağlık.. Rica etsem Anasayfana haber bandı koymuşun 3 , 4 aydır öylebirşey arıyorum fakat bulamadım Rica etsem yardım edermisin şimdiden tşkr edrm.. :oops:

Esrarlı72' Alıntı:
faruk8542

Slm A. kardeşim Okul siten güzel olmuş eline sağlık.. Rica etsem Anasayfana haber bandı koymuşun 3 , 4 aydır öylebirşey arıyorum fakat bulamadım Rica etsem yardım edermisin şimdiden tşkr edrm.. :oops:
mail adresini ver göndereyim

BBNET
Geri