Joomla 2,5 Kişisel Web Sitesi (tema paylaşılmıştır)

Kodla Büyü
Re: Joomla 2,5 Kişisel Web Sitesi

10 numara 5 yıldız olmuş hocam. Tema paylaşırmısın :)

eemree' Alıntı:
Türkçe karakter
ben win 8 pro kullanıyorum tüm tarayıcılarda denedim tr karakterde sorun vermedi.
acaba neresi sorun veriyor?
bu arada tema ücretli temadır. şu an burada herkese açık paylaşamam

Türkçe karakterlerde sorunlar var, Windows 7 işletim sisteminde sanırım kullandığınız font tanımlı değil bu nedenle Türkçe karakterler sorunlu çıkıyor. Times New Roman tarzı fontlar artık demode oldu.
İtalik yazı fontlarının okunabilirliği düşük. Yazılardaki gri renk daha da koyulaştırılarak okunabilirlik artırılabilir.
Soldaki ana menü çok yavaş işliyor. Üzerinde gezinince, menü fareyi geriden takip ediyor. Mümkünse CSS tabanlı bir menü kullanın.
Kaynak koduna baktığımda 10 milyon css ve js dosyası kullanılmış. Bu sitenizin performansını düşüren bir durum olduğu gibi SEO açısından da uygun değil, optimizasyona ihtiyacı var.
Emeğiniz için teşekkürler, çalışmalarınızda başarılar.

yakuphan' Alıntı:
Türkçe karakterlerde sorunlar var, Windows 7 işletim sisteminde sanırım kullandığınız font tanımlı değil bu nedenle Türkçe karakterler sorunlu çıkıyor. Times New Roman tarzı fontlar artık demode oldu.
İtalik yazı fontlarının okunabilirliği düşük. Yazılardaki gri renk daha da koyulaştırılarak okunabilirlik artırılabilir.
Soldaki ana menü çok yavaş işliyor. Üzerinde gezinince, menü fareyi geriden takip ediyor. Mümkünse CSS tabanlı bir menü kullanın.
Kaynak koduna baktığımda 10 milyon css ve js dosyası kullanılmış. Bu sitenizin performansını düşüren bir durum olduğu gibi SEO açısından da uygun değil, optimizasyona ihtiyacı var.
Emeğiniz için teşekkürler, çalışmalarınızda başarılar.
temanın css ve js dosyalarına baktığımda 7-8 tane css dosyası ve 10-15 tane js dosyası var. şu an sitenin ana sayfası 833 kb. açılış hızı çok da fena değil ama iyileştirilebilir dediğiniz gibi.
font olayına gelince temayı çok katı kurallarla yapmışlar dışarıdan font ekleyince tüm stilleri bozuluyor stil dosyalarında tanınmayan bir font biçimi olduğu için site bozuluyor bu aynı kural main menu için de geçerli.farklı bir menü sistemi kullandığımda aynı şey oluyor css ve js dosyalarında oynadım gzip ile sıkıştırdım fakat yine stil seçenekleri bozuldu, sadece tema yönetim panelindeki css ve js optimizasyon seçeneğini kullandım (sanırım bu olay için templatte monster ekibinden destek almam gerekecek) site her ne kadar joomla da olsa templatte monster firması yönetim paneli dışındaki seçenekleri kısıtlamış.
Bu arada açılır menü açılma hızları bende sorun vermedi gayet iyi göründü. fonttaki sorun veren tr karakteri ben göremedim.seo içinse herşeyi joomlaya bırakmadım ayrı bir bileşen kullanıyorum tüm linkleri düzeltti kısa sürede google de yükseleceğini düşünüyorum

Eline sağlık hocam güzel çalışma çıkarmışsın..

Hocam site güzel olmuş birde temayı paylaşırsanız daha güzel olacak :D

Öncelikle site çok güzel olmuş tr karakter sorunu göremedim.. başarılı başarılı çalışma olmuş. tam bir kişisel blog sayfası olmuş.. basit ve etkili.
Ayrıca Arkadaş temanın ücretli olduğunu söylemiş.. allah bilir kaç euro vermiştir.... paylaşması burada uygun olmaz. anlayışlı olmak gerekir arkadaşlar..

jasus34' Alıntı:
İsterseniz Temayı Paylaşabilirim...???

Buyrun Web Sitesi : http://www.xn--mrandal-m2a.com/
ben bu temayla embayapi.com.tr yi yaptım yalnız bu temanın kötü bir yönü var 1024*768 çözünürlüklü eski pc lerde sağa sola kayma yapıyor. bu nedenle diğer projelerde kullanmadım. Şu an halen 1024 çözünürlüklü pc sayısı azımsanmayacak ölçüde

BBNET
Geri