Joomla 2,5 Sistemde Tasarladığım düğün Salonu sitesini beğenilerinize sunuyorum
Paris Düğün Salonu
Olmumlu olumsuz Yorumlarınızı bekliyorum
Paris Düğün Salonu
Olmumlu olumsuz Yorumlarınızı bekliyorum
Güzel ama siteyi sadece site sahibi android den görecek diye mi yaptınız.? yoksa salonun reklamı olsun salondan herkesin haberi olsun diyemi.? bence android uyumlu daha güzel temalarda bulunabilirdi.. İyi çalışmalar..k.cokol' Alıntı:arkadaşlar siteyi biraz farklı yapmaya çalıştım siteyi sola yaslayarak tek taş yüzük arkaplan görünsün istedim. salon sahibinin bilgisayarı yok çin malı android telefondan bakıyor siteye. bu temanın da android telefonlar için görünümü gerçekten güzel.
bu temada üst bölüme menü koysam koyulur fakat ben biraz fark yaratmak istedim.
herhalde siteyi salon sahibi görsün diye yapmadım fakat onların istekleri şu an yaptığım tasarım ile alakalıydı. sonuçta bu işi ticari olarak yapıyorsan müşterinin isteklerini göz önünde bulundurmak zorundayız.twetyynet' Alıntı:Güzel ama siteyi sadece site sahibi android den görecek diye mi yaptınız.? yoksa salonun reklamı olsun salondan herkesin haberi olsun diyemi.? bence android uyumlu daha güzel temalarda bulunabilirdi.. İyi çalışmalar..k.cokol' Alıntı:arkadaşlar siteyi biraz farklı yapmaya çalıştım siteyi sola yaslayarak tek taş yüzük arkaplan görünsün istedim. salon sahibinin bilgisayarı yok çin malı android telefondan bakıyor siteye. bu temanın da android telefonlar için görünümü gerçekten güzel.
bu temada üst bölüme menü koysam koyulur fakat ben biraz fark yaratmak istedim.