Joomla 2,5 Düğün Salonu Sitesi

Kodla Büyü
Güzel.. :+1:
Ana sayfa daki resim galerisi uzerindeki resim adedini gosteren yuvarlaklar dikkatimi cekti,
modulun baska gosterim sekli varsa kullanılabilir, ya da hic olmasada olur bence..

slm sanırım site sola dayalı olmuş(en azından benim tarayıcımda öyle gözüktü) bu yüzden de sağda kalan boşluk kısmı bence hoş olmamış. Siteyi ortalama yada en azından sağdaki boşluğu doldurma adına siteyi tam ekran yapma şansınız varsa bence kullanın.. iyi çalışmalar.

resimler üste yapışık olmuş iyi görünmüyor. üst tarafta bir banner menü benzeri bişey olsa galeri onun altında olsa daha iyi olur sanki

arkadaşlar siteyi biraz farklı yapmaya çalıştım siteyi sola yaslayarak tek taş yüzük arkaplan görünsün istedim. salon sahibinin bilgisayarı yok çin malı android telefondan bakıyor siteye. bu temanın da android telefonlar için görünümü gerçekten güzel.
bu temada üst bölüme menü koysam koyulur fakat ben biraz fark yaratmak istedim.

k.cokol' Alıntı:
arkadaşlar siteyi biraz farklı yapmaya çalıştım siteyi sola yaslayarak tek taş yüzük arkaplan görünsün istedim. salon sahibinin bilgisayarı yok çin malı android telefondan bakıyor siteye. bu temanın da android telefonlar için görünümü gerçekten güzel.
Güzel ama siteyi sadece site sahibi android den görecek diye mi yaptınız.? yoksa salonun reklamı olsun salondan herkesin haberi olsun diyemi.? bence android uyumlu daha güzel temalarda bulunabilirdi.. İyi çalışmalar..

twetyynet' Alıntı:
k.cokol' Alıntı:
Güzel ama siteyi sadece site sahibi android den görecek diye mi yaptınız.? yoksa salonun reklamı olsun salondan herkesin haberi olsun diyemi.? bence android uyumlu daha güzel temalarda bulunabilirdi.. İyi çalışmalar..
herhalde siteyi salon sahibi görsün diye yapmadım fakat onların istekleri şu an yaptığım tasarım ile alakalıydı. sonuçta bu işi ticari olarak yapıyorsan müşterinin isteklerini göz önünde bulundurmak zorundayız.
en son canlı yayın olayını hallettim. dünyanın her yerinden düğünler online izlenebiliyor. cihaz 1 yıldır ellerinde ama işi çözememişler epey uğraşıp canlı yayını çözdük.

koray hocam joomla sitelerinizi beğeniyorum. Bu sitede portfolyo temalarından (yoo_showroom) kullanmışsınız sanırım. Ancak şahsi görüşüm site hoşuma gitmedi görsel olarak. Belki navigasyon zemini beyaz değilde desenli olabilirdi, anasayfada içerik akışı ile arkafon resimleri uyumsuz olmuş gözü yoruyor.Logo tekrar elden geçmeli bence.

BBNET
Geri