Joomla 2.5.5 hata yardım...

Kodla Büyü

arifa19

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar jommla bir kaç tema indirdim sürekli aynı hatayı alıyorum..

resticted aceess

wepserver la ilgili olabilir mi... anlayamadım.. yardımcı olursanız sevinirim....

hangi sürüm kullanıyorsunuz
o sürümün teması olmalı
geri uyumluluğu aktifleştirin
en son kurduğunuz modülü kaldırın

hocam joomla 2.5.5 kullanıyorum...
temalarda 2.5.5 faarklı temalar indirdim aynı hatayı verdi...

wepserver 2.2. yi kullanıyorum acaba bundan olabilir mi...

linux server demi
hocam o zaman kurduğunuz bir bileşenden olabilir diye düşünüyorum
admin panelinden son kurduğunuz bileşenden
itibaren kapatarak deneyin
olmazsa
bi şöyle bir bilgi var:
1-phpmyadmin gidin
2-jos_plugins listenden son yüklediğim plugini buldun
3-Edit edip , "puplished" seçeneğini 0 yaparak yayından kaldırın
4-Administrator paneline ulaşıp son yüklediğim com,mod,plg ne varsa silin

hocam bu tema kaynaklı bir hatadır. kurduğunuz modül yada bileşenler temayla uyum sağlayamamış. acesef yada jce gibi bir bileşen kurduysanız bunları kaldırım. birde dosya izinlerini kontrol etmenizde fayda var.

wamp server olacak doğrusu localhostta htaccess dosyasını okuyabilmesi için rewrite_module aktif olması gerekiyor bunu da şöyle yapacaksın.
Nasıl aktifleştirilir:
Wamp server çalıştırın bildirim alanında yeşile dönünce bu simgeye tıklayın. Apache>Apache modülleri>rewrite_module tıklayın aktif olsun. Daha sonra wamp kapatıp yeniden başlatın.

hasari' Alıntı:
wamp server olacak doğrusu localhostta htaccess dosyasını okuyabilmesi için rewrite_module aktif olması gerekiyor bunu da şöyle yapacaksın.
Nasıl aktifleştirilir:
Wamp server çalıştırın bildirim alanında yeşile dönünce bu simgeye tıklayın. Apache>Apache modülleri>rewrite_module tıklayın aktif olsun. Daha sonra wamp kapatıp yeniden başlatın.

wamp kullanmıyorum olabilir bilemem

indirdiğiniz tema quickstart paket ise localhostta hata verir.
arkadaşlar yukarıda bilmeden konuşmuşlar joomla 2.5.x sürümlerde geri uyumluluk diye birşey yoktur.bu özellikle sadece joomla 1.5 sürümlerde vardır
localhosttan kaynaklanan hatalar genelde kullanılan program ve bilgisayar özelliklerinden kaynaklanır. eğer joomlayı öğreneceksiniz joomla uyumlu hostingte deneyiniz

BBNET
Geri