joomla 1.7 kurulum hatası yardım!!

Kodla Büyü

hızlıtürk

Aktif Üye
kurulumda veri tabanı bölümünde veri tabanına bağlanamıyor hatası veriyor sürekli eğer yardım edecek bir cevap alırsam çok sevinirim..

Ekli dosyalar

• joomla hata.JPG
    joomla hata.JPG
    123.5 KB · Görüntüleme: 833
hocam bu gün aynı hta mesajını ben de aldım easyphp nin bir üst sürümü çıkmış 5.3.8 onu kurarsan düzeliyor

eğer çözemezsen şifre belirlerken yazdığın e-mail adresinde kullandığın şifrenin aynısını yaz bide öyle dene

hocam sanırım sorun joomla ile ilgili easy phpde de(son sürümü bu arada) aynı sorunu verdi.. aklım karıştı biraz sonuçta 1.7 de joomla nın son sürümü??? ne yapsak bilmiyorum...

bu sorunu çözemedğim için kuramadığım joomlayı tekrar inatla kurmayı denedim ama win7 de tekrar aynı hatayla karşılaştım.... arkadaşlar bende artık en azından şu joomlayı kurmak istiyorum...

Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

1.5 i ve 1.6 yı da denedim aynı durum arkadaşlar.. netteki çözümlerde boş.... yardımcı olacak hayır sever yok mu?? :cry:

hocam joomla kurmaya başlamadan önce plesk panel üzerinden veri tabanını hazırlıyosunuz dimi
ben joomlayı ilk kurduğumda bilmiodum pleski falan bende veri tabanına ulaşılamıyo hatası alıodum :)
sonra araştırınca okuduğum şeyleri yaptım sorunsuz bi şekilde kurdum

localde kurmaya çalışıyorum...
plesk panel hakkında bilgim yok.. localde kurmak için izlediğim videolarda da öyle birşey geçmiyor hocam???

local de kurmadım hocam
localde öle bi panel yok bildiğim kadarıyla, siz en başta belirtmeyince local die
bi hatırlatayım plesk olayını dedim

BBNET
Geri