joomla 1.6 okul teması olan var mı

Kodla Büyü
md4483' Alıntı:
elinde olan yok mu

Hocam ille okul teması arama tüm temalar rahatlıkla okul sitesi yapılabiliyor. Ama 1.6 için eklenti desteği henüz çok az siteyi yerleştirirken sana eklentiler lazım olacak ve bunları bulamayacaksın

vlk4n' Alıntı:
md4483' Alıntı:
elinde olan yok mu

Hocam ille okul teması arama tüm temalar rahatlıkla okul sitesi yapılabiliyor. Ama 1.6 için eklenti desteği henüz çok az siteyi yerleştirirken sana eklentiler lazım olacak ve bunları bulamayacaksın
hangi sürümünü kullanayım hocam hangisi daha iyi olacaktır eklentilere kolay ulaşmam için

evet okul teması diye birşey illede arama önce kafanda tasarla lanıl birşey yapacan sonrada ona en yakın temayı kendine dönüştür bence en önemlisi kategori bölümlerinin zenginliğidir

bende yeni başladım
jomlayla başlamıştım ama çabuk sıkıldım wordpres daha pratik
ama bir sorum olacak temları kullandıktan sonra copyriğt le başlayan bir yazı çıkıyor sayfanın en altında üretici firmanın adını ve adresinini yazıyor okul sitelerindede bu olamaz diye biliyorum o yazı kaldırılabiliyormu acaba

hepsini silebilir değitirebilirsin hocam. modüllerde ise modül ile ilgili nasıl kaldırılıcağına dair google da arama yaparsan sana sonuç çıkacaktır. örneğin copright ..... diye yazsan bile yabanc sitelerde birileri çözüm sunmuştur popüler bileşenlerde

Arkadaşlar şu saatden sonra sakın 1,5 yada 1,6 ile uğraşmayın...

Son sürün 1,7 ve gün geçtikce eklentiler, temalar, modüller yayınlanıyor..

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    176.3 KB · Görüntüleme: 1,003
Hocam 1.6 da çalışmıyor o tema,ben de kullandığım bir tema var onu deneyebilirsin.Şuan okul sitemde kullanıyorum.Ekleyim

Ben blend educationı kullandım,diğeri de iyidir.Sorunla karşılaşırsanız elimizden geldiğince yardımcı oluruz hocam.

Ekli dosyalar

crazyboss' Alıntı:
Hocam 1.6 da çalışmıyor o tema,ben de kullandığım bir tema var onu deneyebilirsin.Şuan okul sitemde kullanıyorum.Ekleyim

Ben blend educationı kullandım,diğeri de iyidir.Sorunla karşılaşırsanız elimizden geldiğince yardımcı oluruz hocam.
Çok Sağolun hocam bi deneyeyim.
Bi sıkıntı olursa yazarım.

BBNET
Geri