joomla 1.5 okul Bileşen-Modül- Plugin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan honor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
keske burada parca parca yayınlamıs olsaydınız zıra rapıdden ındırme sansımız kalmamıs premıum uylık ıstıyor

Joomla'nın hangi sürümüyle uyumlu bileşenler bunlar arkadaşlar yeni joomla ile çalışmaya başlayacağımda ... :idea:

hocam başlıkta kocaman yazdım 1.5 serisi sürümlerle uyumlu. Fakat pluginlerrden uyumlu ek yöneticisini aktif etmeyi unutmayın bazıları bu plugin aktif edilmeden çalışmıyor.

hocam siteniz çok güzel olmuş modüllerinizden bazılarını kullanacağım sanırım.Bi sorum olacaktı ana sayfanızdaki örneğin kayan resimler modülü iletişim sayfasında ya da diğer sayfalarda çıkmıyor bunu nasıl sağlıyorsunuz.Benim sitemde de ana sayfada bi haber modülü var fakat açılan her linkte en üstte o modül görünüyor.Yanlış ya da eksik yaptığım birşey mi var???

temayı paylaşacağım daha sonra. Açılır menü joomlada standart olarak bulununan sisttem.User3 ayarlıyorsun anamenüyü. sonra ana menüde menüler altına alt menüler oluşturdunmu zaten kendisi oluşturuyor. meb.k12.tr li sitemizinde index.html dosyasının içine yönlendirme kodu atıp yaptık. 7$ verip bri alan adı aldık yinede. O kodu burda başka bir arkadal paylaştı.

hocam çok teşekkürler fakat verdiğiniz pluginler ne işe yarıyor, keşke açıklamada koysaydınız.

hocam MEB de kullanamayacağız ama güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık. bg olarak kullandığınız jpg yi atabilirmisiniz? tşk.

hocam o en üstteki tek satırlık kayan resimlerin üstündeki haber bandını nasıl yaptın modülmü?

xapex' Alıntı:
hocam o en üstteki tek satırlık kayan resimlerin üstündeki haber bandını nasıl yaptın modülmü?

evet hocam, gavic firmasının highlighter_gk1_pack modülü
indirmek için siteye üye olmanız gerekiyor

highlighter_gk1_pack modülünü o pozisyondan nasıl gösterdiniz indirdim kurdum ama...

hocam uygulamsını gerçekleştirdiğimde paylaşırım tabiki , ne demek. :idea: Muzilla hocamdan bi cevap gelse..

suferi' Alıntı:
hocam uygulamsını gerçekleştirdiğimde paylaşırım tabiki , ne demek. :idea: Muzilla hocamdan bi cevap gelse..

suferi hocam kusura bakmayın konu başlığı bana ait olmadığı için tam olarak takip edemedim...
bu modülü yayınlarken kullandığınız temaya göre farklılık gösterebilir. bunu anlamak için;
eklenti--tema yöneticisi-- kullandığınız temayı seçip sağ üst köşede düzenle deyin
yine sağ üst köşede önizleme derseniz orada hangi poziyonun adının ne olduğu yazacaktır.
kolay gelsin...

mrdag01' Alıntı:
hocam MEB de kullanamayacağız ama güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık. bg olarak kullandığınız jpg yi atabilirmisiniz? tşk.
İlk fırsatta bg paylaşırım. Ayrıca üstteki haber bandıyla ilgili sorular gelmiş. Bir modül sadece pozisyon olarak breadcrumbı seçtim ve modül ayarlarını ayarladık. modül ayarlarını deneyerek çözebilirsiniz. .biz öyle yaptık.

modül bileşen ve pluginlerle ilgili google yazıp aratınca hemen sonuçlar çıkıyor. Ben burda açıklamaya kalksam uzun sürer. Sitede zaten az çok gözüküyor.

BBNET
Geri