Joomla 1.5 dergi eklentisi YARDIM

Kodla Büyü

onder38

Üye
Herkese Merhabalar
Joomla konusunda acemiyim sanal deslerle birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Okulumuzun sitesine çıkarmış olduğumuz okul dergisini eklemek istiyoruz ''şöyle sayfa sayfa çevrilip okunan'' bunu nasıl yapabiliriz bilen arkadaşlar yardım edebilirse çok memnun olurum
Şimdiden teşekkürler.

eğer benimkini istiyorsanız buraya yükleyebilirim
flippinkbook eklentisinin ücretsiz versiyonu pek verim vermiyor bu nedenle kullanmadım. (ücretli versiyonu da wareze düşmemiş)

k.cokol' Alıntı:
eğer benimkini istiyorsanız buraya yükleyebilirim
flippinkbook eklentisinin ücretsiz versiyonu pek verim vermiyor bu nedenle kullanmadım. (ücretli versiyonu da wareze düşmemiş)[/quote,

flipbook buldum ama kurmadım sizinkini yüklerseniz birde kısaca kurulumundan bahsederseniz kurabilirim ben ana sayfaya değilde ayrı bir menüye bağlamak istiyorum şimdiden teşekkürler

1.5 ve 2.5 versiyonlarını yükledim.
bunlardan birisini yüklüyorsunuz
derginizin sayfalarını jpg formatına çevirip uygun bir boyutta küçülteceksiniz (örneğin bir kitap boyutu)
bunları bir klasöere atacaksınız diyelim ki bu klasörün adı dergi olsun, bu klasörü images klasörüne ftp programı aracılığı ile yükleyeceksiniz.
bileşenlerden widgetkit i seçin galery özelliğini açın. sağ üst köşede klasörler görünecek oradan dergi klasörünü seçin seçtiğinizde dergi klasöründeki resimler otomatik olarak galeriye çevrilecektir.
aşağıdaki ayarlardan resimlerin kitap gibi görünmesi için ayarları temanıza göre deneme yanılmayla bulun
işleminizi bitirdiğinizde galeriniz oluşmuş olacak. ve karşısında şöyle bir yazı çıkması lazım widget_id_1 gibi o yazıyı kopyalayın
makale yazma ekranına kopyaladığınız yazıyı yapıştırın ve makaleyi kaydedin
dergiyi yayınlamak istediğiniz menüye yeni menü öğesi ekleyin- tek makale ekleyin ve en son kaydettiğiniz makaleyi seçin
ve işlem tamamdır makalede widgetki de oluşturduğunuz galerideki resimler dergi şeklinde gelecektir.

yönetim paneli sadece google choremede çalışıyor
google choromed

Ekli dosyalar

BBNET
Geri