Joomla Çay İşletmesi Sitesi

Kodla Büyü

Braweheart01

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Joomla 3.x sistemde hazırladığım çay işletmesi web sitesini beğeninize sunuyorum
www.gulsinemcay.com
olumlu-olumsuz yorumlarınız bu konuda çalışma yapanlara yol gösterecektir.
Saygılarımla

hocam basarilar ben begendim sade ve güzel olmuş... sonucta bir emek var düzenlemiş bastan sona :+1:

Eline sağlık hocam, güzel görünüyor. Daha önce de benzer çalışmalarınız vardı sanırım.

kubilay35' Alıntı:
Tebrik ederim hocam güzel çalışma.Biraz daha üzerinde oynayıp orjinalinden uzaklaşsaydınız çok daha iyi olurdu.
http://demo.smartaddons.com/templates/j ... sj-charly/
smartaddons temalarını editlemek, html site editlemek gibi değildir. Aynısını o şekilde editleyebilen varsa editlesin. quickstart full kurulum üzerinde değil de joomla, modül ve ek bileşenleri ayrı ayrı kurarak siteyi çıkarttım modüllerin dil dosyaları da dahil tüm kodlamaları uft-8 e çevirip demoya kendi içeriğimi oturttum. temam orjinaldir. smartaddons daimi üyesiyim.
Firmanın paketleme tesisi çok kötü internetten fabrika resmi bulup koydum sanırım değiştirmek gerekiyor

Szide belirtmişsiniz firma görselleri siteyi basitleştiriyor. Ürün fotoğrafı bile amatör çekilmiş flaş falan patlamış
elinize sağlık

SYSOP' Alıntı:
Szide belirtmişsiniz firma görselleri siteyi basitleştiriyor. Ürün fotoğrafı bile amatör çekilmiş flaş falan patlamış
elinize sağlık
evet maalesef bilgisayar ortamında ürün fotosu yoktu, flash yok ama gün ışığının geldiği noktayı değiştiremiyoruz, fotoğraf makinesi ile ürünün fotoğrafını çekiğ bilgisayarda photoshop ile ancak bu kadar düzeltebildim.

BBNET
Geri