okanbaris' Alıntı:Hocam 2 ay önce 2015 1.2 comfortline modelini aldım. Alırken acabalarım çoktu aklımda. Ama 2 aylık kullanımdan sonra gerçekten sürüşü ve performansı çok iyi tüketim noktasında önceki aracım 1.5 dci clio dan sonra biraz hayal kırıklığı oldu ama jetta nın güvenliğine konforuna değer bence.
wepster' Alıntı:tsi motoru 30 bin km kullandım . ortalama şehir ici şehir dışı ortalama 6.5 lt
yaasinn' Alıntı:jetta 1.4 tsi benzinli ( yada takılabiliyorsa LPG ) ne kadar yakar acaba???
oziie' Alıntı:Kesinlikle 1.4 eski kasa diyorum. Hem daha performanslı , hem de Yeni kasadan daha kaliteli malzemeye sahip.
tsi motora lpg çok pahalı o yüzden tasarruf oranı az. 1.6 japon motorlara veya kore grubu araçlara bakın derim.yaasinn' Alıntı:jetta 1.4 tsi benzinli ( yada takılabiliyorsa LPG ) ne kadar yakar acaba???
Benim 1.2 tsi golf öyle idi valla gerisini bilmem sakin kullanırım.erhnhtms' Alıntı:wepster' Alıntı:tsi motoru 30 bin km kullandım . ortalama şehir ici şehir dışı ortalama 6.5 lt
Şehir içi kavramı kullanılan şehire hatta aynı şehirde kullanılan saate göre bile değişir, ortalama hızın 25 km üstü ve dur kalkın çok olmadığı bir şehir içi ortalamasıdır o, 8-8.5 un altına inemeyende var. turbo motorlar kullanıma bağlı olarak çok değişken yakıt tüketimi sergilerler. Bunu söyleme sebebim şimdi 6.5 u gören ooo süpermiş diyip alacak hemen sonra yazacak burada 8-9 un altına inemedim bi türlü diye![]()
soran arkadaş içinse ben ağırlıklı şehir içi kullanırım performans olarakta çok büyük bir beklentim yok kuvvetli bir 1.6 performansı bana yeter diyorsa nispeten yakıt tüketimi ve mtv avantajıyla 1.2 güzel tercih olur ama şehir dışı yüklü kullanım ve 130 km/h dan itibaren 1.2 yim diye bağırıyor motor ve ciddi yakmaya başlıyor.tecrübeyle sabit.
yaasinn' Alıntı:Selamın aleyküm hocalarım...48-52bin tl civarı jetta almayı düşünüyorum ama karar veremedim...
2012-2013 manuel yeni kasa 1.2 trendline mi??? 2010-2011 otomatik eski kasa 1.4 ya da 1.6 comfortline mi???