jetta mı ford mondeo mu tercih ederdiniz?

Kodla Büyü

bilöğretmen79

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
315
Arkadaşlar 35000-40000 civarı parayla 2. el alıcaz.Wolksvagen Jetta mı yoksa Ford Mondeo mu tercih ederdiniz?
(2008-2010 modelleri)
 
Evet sınıf farkı var ama fiyatları çok yakın olduğu için kararsız kaldık ben jetta istiyorum aslında eşim de daha çok mondeo düşünüyor.Şu andaki arabamız da Ford Focus.Ford'dan devam etmek daha mı mantıklı sizce???
 
Segmentler farklı. İhtiyaç, gelir, yakıt, konfor vb. gibi kriterler eklerseniz insanlar daha düzgün cevap vereceklerdir sayın hocam.

Şu ana kadar anladığım bi tek eşiniz jetta istiyor o zaman siz de jetta alın. Ne diyelim

Saygılar
 
hocam hiç ford mondeo ile jetta kıyaslanırmı. Tabiki mondeo tek geçerimmm..
Al bir FORD ol bir LORD :mrgreen: :mrgreen:
 
Şu anda Ford Focus kullanıyorum zaten 2003 model otomatik vites bunu satıp üzerine kredi çekerek alıcaz.Sıfır almak imkansız olduğu için 2. el düşünüyoruz ama en fazla 4-5 yaşında olmalı.Otomatik vites olmalı bir de dizel olursa iyi olur ama otomatik vites arabalarda da benzin daha iyi diyenler de var bilemiyorum açıkçası kafam çok karıştı:))
 
MemurSen başlığı okusa bırakın ek ödeneği zamdan bile vazgeçer :) 10 yıllık memurların bile hala yaya gezdiği bir ülkede hella olsun hocam sana :alkis:
bence uçak al daha ekonomik olur.yakıtından alınan vergisi az:)
 
swanp' Alıntı:
MemurSen başlığı okusa bırakın ek ödeneği zamdan bile vazgeçer :) 10 yıllık memurların bile hala yaya gezdiği bir ülkede hella olsun hocam sana :alkis:
bence uçak al daha ekonomik olur.yakıtından alınan vergisi az:)

Tabi öğretmen arabaya binmesin, ayakkabıları yırtık olsun, 10 sene aynı takım elbiseyi girsin, ev almasın...vsvsvs :) 30 sene çalışsın bir gecekonduda acından ölsün :+1:
 
Hocam galiba yazdıklarımı eksik okudunuz şu anki arabamı satıp kredi çekicem yazmıştım.Keşke krediye ihtiyaç duymadan alacak durumumuz olsaydı:((
 
mondeo al içtasarımı harika jetta iç tasarım olarak mondeodan cok düşük bence . . .
 
Hocalarımın geneli doğru sölemiş, jetta mondeo'nun yanına yaklaşamaz. Ancak satarken de jettayı mondeo'ya göre çok daha rahat satarsınız. Arkadaşlar afyonda 3-4 aydır, 3 tane satılık mondeo var, hala satılamadı. Ancak jetta kesinlikle böle diil. Yani hocam arabadan beklenti çok önemli.
 
düz vites düşünseydn - benim aracı verirdim sana - ama otomatik ve dizel demişsin
 
easytr' Alıntı:
mondeonun klasında passat, vectra, avensis, accord gibi d sınıfı araçlar vardır.mondeo her halukarda jettadan üstündür.
bende tam onu diyecektim. karşılaştırma hatalı :+1:
 
Hocam en son kasa vectram vardı, uzun süre corolla da kullandım focusta ama bu arabaların hiç birini Mondeo ya değişmem bi önceki arabam Hb Mondeo titanyum du ve o aracı kullanmadaki hazzı almanızı isterim.. (temizini bulabilirseniz hb mondeo alın)
 
mondeonun dediğiniz özellikte 2.0 dizeli var ki, benzinli jetta kadar yakar diye düşünüyorum, tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir aydınlatırlarsa sevinirim. mondeoyu özellikle yakıtı için dizel istiyosanız yanlış tercih bence.onun yerine daha uygun fiyata 1.6 benzinli baka bilirsiniz, jettanın sınıfı düşük olduğu için karşılaştırmaya gerek yok.

İlla ki mondeo her türlü jettadan görünüm donanım olarak üstündür, fakat ekonomi diyosanız sanırım dizel jetta daha az yakacaktır. Karar sizin, kazasız belasız sürüşler
 
Geri
Üst