jetta 1.2 tsi nasılbir araba kullanan arkadaşlar varmi acaba bu arabayı cok merak ediyorum.
:+1: tamamına katılıyorumatakom' Alıntı:hocam fazla basmazsan çok ekonomik bir motor fabrika verilerine göre s.içi 7,1 ş.dışı 4.9 lt yakıyor. bu motor arabayı götürmez diyenler olsada motor hakkını gerçekten veriyor. hızlanması oldukça tatminkar. sonuçta 105 beygir turbolu bir motor. bu arabanın tek eksi yönü iç malzeme kalitesi,plastik aksamı biraz daha kaliteli olabilirdi.
ledleri Jettanın J si yapmışlar beyaFender' Alıntı:Ledler...
atakom' Alıntı:japonlar dizele de fazla bulaşmıyorlar hocam, o zaman dizel motorlar içinde bir bildikleri vardır
atakom' Alıntı:japonlar dizele de fazla bulaşmıyorlar hocam, o zaman dizel motorlar içinde bir bildikleri vardır
Reyhanli' Alıntı:Japonlar küçük hacimli turboya bulaşmıyorlarsa, bir bildikleri vardır.
Bknz. 2013 Toyota, 2013 Honda.
Halen atmosferik.
erhnhtms' Alıntı:0-100 km/s sn.10,9 Maks. hız, km/s190
hangi eften püften araba geçebilecek merak ettim?
hbasdereli' Alıntı:erhnhtms' Alıntı:0-100 km/s sn.10,9 Maks. hız, km/s190
hangi eften püften araba geçebilecek merak ettim?
Arabanıza talibim hocam)
noktanet' Alıntı:ben almazdım şahsen. o kadar para veripte eften püften bi arabaya geçilmek istemezdim :mrgreen:
erhnhtms' Alıntı:Reyhanli' Alıntı:Japonlar küçük hacimli turboya bulaşmıyorlarsa, bir bildikleri vardır.
Halen atmosferik.
zaten vw,opel,ford,fiat,renault,bmw,mercedes vs. hiçbirşey bilmiyor dizel benzin farketmez hacim küçültüp turbo vs. aşırı beslemelerle güç elde ediyor. honda toyota artık zamanı tükenen atmosferik motorları üretmeye devam ettiği için capon fanları turbo motorları kötülüyorlar eğer tersi olsaydı diğerleri tarihi eser japon mühendisleri çoook iyi derlerdi. zamanında vw nin meşhur 1.6 8v hitler motoruna denmeyen laf kalmıyordu fakat kimse o motorun sağlamlığından bahsetmiyordu ama söz konusu caponlarsa vardır bildikleri bayılıyorum bu capon fanı arkadaşlara. herkese saygılarımla iyi akşamlar
erhnhtms' Alıntı:Reyhanli' Alıntı:Japonlar küçük hacimli turboya bulaşmıyorlarsa, bir bildikleri vardır.
Halen atmosferik.
zaten vw,opel,ford,fiat,renault,bmw,mercedes vs. hiçbirşey bilmiyor dizel benzin farketmez hacim küçültüp turbo vs. aşırı beslemelerle güç elde ediyor. honda toyota artık zamanı tükenen atmosferik motorları üretmeye devam ettiği için capon fanları turbo motorları kötülüyorlar eğer tersi olsaydı diğerleri tarihi eser japon mühendisleri çoook iyi derlerdi. zamanında vw nin meşhur 1.6 8v hitler motoruna denmeyen laf kalmıyordu fakat kimse o motorun sağlamlığından bahsetmiyordu ama söz konusu caponlarsa vardır bildikleri bayılıyorum bu capon fanı arkadaşlara. herkese saygılarımla iyi akşamlar
dolunay_25' Alıntı:Saygıdeğer hocalarım, ben yaklaşık bir yıldır 1.2 TSI comfortline olanını kullanıyorum. Aracımdan çok memnunum. Japon hayranlarına şunu söylemek istiyorum 1.4 1.6 olan o meşhur Corolla araçlar rampada sadece eksoz dumanı yutuyorlar. bundan önce 1.4 honda city vardı bende, motor gücü olarak bence hiç karşılaştırılmaz bile.