ey1983 Aktif Üye Mesajlar 112 25 Aralık 2010 #1 arkadaşlar JCG JIR-N615R access point kullanan varmı.kurmaya çalışıyorum olmuyor.kullanım kılavuzunda gösterdikleri menüyle cihazın menüsü birbirinden farklı.yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar JCG JIR-N615R access point kullanan varmı.kurmaya çalışıyorum olmuyor.kullanım kılavuzunda gösterdikleri menüyle cihazın menüsü birbirinden farklı.yardımlarınızı bekliyorum
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,481 25 Aralık 2010 #2 Resmi sitesinde sorun var. http://www.jcg.com.cn/display.asp?id=13 ... 20Products
ey1983 Aktif Üye Mesajlar 112 25 Aralık 2010 #3 evet.download edeyim dedim hata verdi.ne de olsa çin malı.
U umitu Üye Mesajlar 1 6 Kasım 2012 #4 bende kullanma klavuzu dahi yok daha önceden taktırılmış takan bilgisayarcı koridora öylesine koyup gitmiş herhangi bir bağlantı dahi yapmamış bu ap kurmayı bilen varsa yardımcı olsun lütfeen
bende kullanma klavuzu dahi yok daha önceden taktırılmış takan bilgisayarcı koridora öylesine koyup gitmiş herhangi bir bağlantı dahi yapmamış bu ap kurmayı bilen varsa yardımcı olsun lütfeen