java yüklü ama çalışmıyor

Kodla Büyü

izorya43

Aktif Üye
Arkadaşlar, bilgisayarıma javanın en son sürümünü yüklememe rağmen bir türlü çalışmıyor, e-okulda aktif olmuyor.javanın s7 u10 eklentisi cevap vermiyor diyor.Sorun ne olabilir acaba? win 7 64bit

O değilde win8 64 bit için için java sıkıntılı. Daha ortada off line dosyası bile yok.İllaki java sitesinden online yükleme yapmak gerekiyor.
İnternet bağlantısı olmayan bir ortamda olanlar düşünülüp, setup halinde olsaydı güzel olurdu.

COBOL' Alıntı:
O değilde win8 64 bit için için java sıkıntılı. Daha ortada off line dosyası bile yok.İllaki java sitesinden online yükleme yapmak gerekiyor.
İnternet bağlantısı olmayan bir ortamda olanlar düşünülüp, setup halinde olsaydı güzel olurdu.
Zaten javayı genellikle internet uygulamaları kullanıyor hal böyle olunca online yüklenmesi çok abes bir durum değil. Biliyorsun artık msn,flash playerde öyle.

Temiz bir imaj almak istiyorum. İnternete bağlı olunca imaj pekte hijyen olmuyor.
Hasari bu arada Essentials int. security vardı benim w8 64 bit sistem de ( program ekle kaldır yada programfiles ) şimdi bulamıyorum( program ekle kaldır ) sesi çıkmıyor. Sağ tık menüsünde de yok. Ne oldu buna?

COBOL' Alıntı:
Temiz bir imaj almak istiyorum. İnternete bağlı olunca imaj pekte hijyen olmuyor.
Hasari bu arada Essentials int. security vardı benim w8 64 bit sistem de ( program ekle kaldır yada programfiles ) şimdi bulamıyorum( program ekle kaldır ) sesi çıkmıyor. Sağ tık menüsünde de yok. Ne oldu buna?
Başlangış bölümünde iken sağ tıkla allta "tüm uygulamalar" tıkla burada listede olması lazım.

Program ekle kaldırdan güncellemeleri göster de belkide burada yer alıyordur.

Program kaldırmak için Your Uninstaller programını kullanabilirsin. Çok güzel bir programdır.

Problemin java ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Emin olmak için Avant Browser'ı kur. Avant Browser meb sitelerini destekler. Eğer meb siteleri java ile ilgili bölümler açılırsa problem java değil ie10'dur.

Bu arada bende win8, java 7update9 var. Meb siteleri problemsiz çalışıyor.

Bulamadım essential Security denen AV uçmuş gitmiş .Başına geleceklerden korktu herhalde.
Bu arada erkan hocam ,
Your Uninstaller değil Revo uninstaller portable kullanıyorum .Eski sürüm ve çok memnunum.

BBNET
Geri