java 8.31 güncelleme sorunu??

Kodla Büyü

yes_im

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ilçedeki bilgisayarda java 8.25 kuruluyken sorunsuz çalışan dys, java 8.31 e güncellemiş ve artık dys ye bağlanılamıyor. bilgisayar win7 32 bit , win7 için sıfırdan java 8.31 yükleyebilir miyiz?

yüklersiniz hocam. Benim bilgisayarım win 7 64 bit ben 8,31 e güncelledim. DYS de de sıkıntı yaşamıyorum.

Hocam forumda forumda eski sürümleri için yükleme adımlarını buldum denedim ama sonuç yine aynı. Javayı tamamen silmeyi mi yapamadım acaba anlamadım

temizlik için jawara diye bir araç var .
ayrıca delete files tıklayın
GvR9gN.png

Win 7 32 bit bilgisayarda 8.25 javayı güncelle dediğimde veya kaldırıp yenisini kurmak istediğimde sorun yaşadım o yüzden kaldırmadan 8.31 javayı sitesinden girerek kurdum. Kurulum esnasında eski sürümü zaten kaldırıyor. Ancak en son javanın kullanılabilir olduğunu görebilmek için eklentilere izin vermek gerekiyor.

Win 8.1 64 bit lenovo dizüstü bilgisayarda 8.31 javayı çalıştıramadığım gibi gibi eski sürümlerin kurulmasında da sorunlar yaşıyorum.

eidemir' Alıntı:
Win 7 32 bit bilgisayarda 8.25 javayı güncelle dediğimde veya kaldırıp yenisini kurmak istediğimde sorun yaşadım o yüzden kaldırmadan 8.31 javayı sitesinden girerek kurdum. Kurulum esnasında eski sürümü zaten kaldırıyor. Ancak en son javanın kullanılabilir olduğunu görebilmek için eklentilere izin vermek gerekiyor.

Win 8.1 64 bit lenovo dizüstü bilgisayarda 8.31 javayı çalıştıramadığım gibi gibi eski sürümlerin kurulmasında da sorunlar yaşıyorum.
Hocam eklentileri çalıştır dediğimiz halde yine çalışmadı, sizin yönteminizi de deneyeceğim

BBNET
Geri