Izmir btr görevlendirme başvuruları başladı mi?

Kodla Büyü
tesekkürler
hemenyardim' Alıntı:
seyal' Alıntı:
Arkadaslar İzmir'de btr başvuruları başladı mı ya da ne zaman başlayacak biliyor musunuz?

Bugün gelen yazıda öğretmenlerin seminer dönemi çalışmalarını kendi il/ilçelerinde yapması, özür grubu atamaların devam etmesi gibi sebeplerden dolayı mağduriyet yaşanmaması için başvuruların 28 Eylül 2015 tarihi itibari ile alınmaya başlanacağı belirtilmiş.

OLUR lar 15 Ekim 2015 – 23 Ocak 2016 tarihleri arasını kapsayacak şekilde geldi.
Görevlendirilen öğretmenlerin göreve başlama yazıları, çalışma planları ve BT rehberliği yapacağı zamanları gösteren haftalık çizelge, 30/10/2015 tarihine kadar İlçe MEM lere gönderilmesi gerekiyor okul idareleri tarafından.

hemenyardim' Alıntı:
OLUR lar 15 Ekim 2015 – 23 Ocak 2016 tarihleri arasını kapsayacak şekilde geldi.
Görevlendirilen öğretmenlerin göreve başlama yazıları, çalışma planları ve BT rehberliği yapacağı zamanları gösteren haftalık çizelge, 30/10/2015 tarihine kadar İlçe MEM lere gönderilmesi gerekiyor okul idareleri tarafından.

okullara geldi mi? bizim haberimiz yok daha..

yalanaşk' Alıntı:
hemenyardim' Alıntı:

okullara yazı geldi mi? bizim haberimiz yok daha..

İzmir'de II.Dönem btr başvuruları başladı mı ya da ne zaman başlayacak biliyor musunuz?

180 saatlik belgem varken iptal edildi.2007 den beri emegim var okula.100 saatlik kursa başvurmak zorunda kaldım.
Aliaga yakin diye orayi tercih ettim. Dün bir baktım kurs iptal edilmiş .neymiş,sayı yetersizmiş.şimdi ne yapmam gerekir.2. Dönem nasıl başvuracağız.

niki77' Alıntı:
180 saatlik belgem varken iptal edildi.2007 den beri emegim var okula.100 saatlik kursa başvurmak zorunda kaldım.
Aliaga yakin diye orayi tercih ettim. Dün bir baktım kurs iptal edilmiş .neymiş,sayı yetersizmiş.şimdi ne yapmam gerekir.2. Dönem nasıl başvuracağız.

Konak'ta açılacak olan kurs ta iptal edilmiş. Yakın ilçeleri neden biraraya getirip kurs açmazlarki?

simirna' Alıntı:
niki77' Alıntı:

Konak'ta açılacak olan kurs ta iptal edilmiş. Yakın ilçeleri neden biraraya getirip kurs açmazlarki?

12 kurs merkezinden 11'i hizmetiçi eğitim kursiyer sayısı olan 12 kişiyi tamamlamadığından dolayı kursu açamadı.sadece karabağlar da kurs açıldı. diğer ilçeler bir sonraki kursu beklemek zorunda kalacak.

bu konuyla iilgili hakkımı helal etmiyorum kim sebep olduysa 700 satten fazla kursa gittim 2009 dan beri hizmet veriyorum kursa gidemiyorum 20 yılldan fazla hizmet sürem olduğu için aylarcakursa gittim tüm bilgi teknoloji kurslarına katıldım hiç bir belgem işe yaramıyor :verymad:

bugün duyuru olacak deniyordu. boş günüm, okula gitmedim. yazı varsa burada yayınlar mısınız?

pandorasbox' Alıntı:
Sonuçlarla ilgili bir gelişme var mı arkadaşlar? Okula onay yazısı gelen ?
Benim duyduğum il milli eğitim müdürlüğü binası taşındığı için bir kaç gün gecikme ihtimali var mış?

BBNET
Geri