iwebalbüm başka sayfada açılıyor.

Kodla Büyü

tekinergun80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
iwebalbum ile albüm hazırladım ama yeni sayfada açılıyor. Oysa ben sayfanın değişmesini istemiyorum

tekinergun80' Alıntı:
iwebalbum ile albüm hazırladım ama yeni sayfada açılıyor. Oysa ben sayfanın değişmesini istemiyorum

aynı sorun bende de var nasıl yapıldığı bilen bir arkadaşımız yardım ederse çok sevineceğim.

hocam,
iWebAlbum programı ile oluşturduğun index.html dosyasında
Kod:
<script type="text/javascript">
dahil,
Kod:
</body>
koduna kadar(bu kod hariç) olan bölümü kendi galerin içine kopyala. Oluşan iwebalbumfiles klasörünü de galeri dosyanın bulunduğu dizine ekle.

hocam bende iwebalbüm kullanırım ve sayfa içerisine aşağıdaki kod gibi vframe eklerim belki işine yarar
<iframe src="dosyanın yeri ve adı" align="top" allowtransparency="1" frameborder="0" width="870" height="700" scrolling="auto" ></iframe>

isokiraz' Alıntı:
hocam bende iwebalbüm kullanırım ve sayfa içerisine aşağıdaki kod gibi vframe eklerim belki işine yarar
<iframe src="dosyanın yeri ve adı" align="top" allowtransparency="1" frameborder="0" width="870" height="700" scrolling="auto" ></iframe>
iframe kullanınca,
1- arama motoruyla çıkan sonuçlarda sadece programla oluşturduğunuz index'e ulaşılabiliyor.. anasayfaya değil .
2- Milli Eğitimin iframe kullanmayın uyarısı (http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyurul ... rallar.doc 1.1.8 madde)
3-daha da önemlisi sayfa içine yerleştirmeye çalıştığımız, ayda bir kere vs değişiklik yapacağımız için en boy ayarı sıkınıtlı

biraz sıkıntılt anlayacağınız. ..Ben cevap yazmadan 1-2 dakika önce forumda bu programı tanıtan bir yazı okumuştum. Programı denedim de yazdım. Okul sitesi için kullanmayı düşünüyorum. iframe kullanamdan oluyor..

Elimde okul için fotograf olmadığı için size adres gösteremem (1-2 gün sonra ) ama forumdan
web-tasarimi-programlari-f39/sitede-kullanmak-icin-resim-album-programi-t30218.html
web-tasarimi-programlari-f39/fotograf-albumu-yardim-t33422.html
konu başlıklarında verilen sitelerin kodlarına bakabilirsiniz..

BBNET
Geri