istemci makinelerde php

Kodla Büyü

cakil1907

Site Gezgini
Okulda ana makinamızda sever 2003 r2 kurulu..Öğrenci bilgisayarları xp..Php için wamp web server programını kurdum..Administrator olarak oturum açtığımda wamp çalışıyor..Daha sonra sınırlı oturum açtığımdada bir sorun yok fakat bilgisayr açıldıktan hemen sonra öğrenci oturumundan açarsam wamp çalışmıyor.http:\\localhost yazınca msn search sayfası açılıyor..Bana yardımcı olur musunuz?

wamp sadece yöndtici profilinden oturum açarsan kullanabilirsin...yada power user olarak oturum açman lazım

sen sadece wamp progaramını kullanacaksın yoksa bir idare programımı kullanmak istiyorsun kullanıcı hakları ile ilgili tam olarak anlatırmısın ilk önce

benim istediğim öğrencilerin internet programcılığı dersindeki öğrendikleri php kodlarını çalıştırmaları..geniş çaplı programlar oluşturulmayacaklar..Kullanıcı hakları için uzun bir liste oluşturabilirim.Mesela usb kullanamıyorlar.30 mb ayırdık sürücüde vs..

wamp yerine kullanabileceğim web server programı varsa bildiğin onuda deneyebilirim..Bu konuda en iyisinin wamp olduğunğ bildiğim için onu kurdum..

my sql veya ms sql deneybilirsin ama wamp ı bende kullandım...dediğin gibi bir uygulamayı hiç kullanmadım ama büyük ihtimal kullanıcı haklarından kaynaklarınmaktadır :oops: :oops: :oops:

teşekkür ederim..Kullanıcı haklarını kısıtlayamayacağım için başka bir yol bulmam gerekiyor..Nasıl olacak bilmiyorum yalnız.. :)

BBNET
Geri