isteğe göre joomla ve wordpress tema ( Sadece İsteyin)

Kodla Büyü

sayarbilgi

Site Gezgini
isteğe göre joomla ve wordpress tema isteyen arkadaşlar varsa istediği özellikleri buraya yazsın fırsat buldukça yapar size gönderirim inşallah.
Tabiki bedava

hocam, okulumuz benden yeni bir web sayfası yapmamı istedi. joomla ile yapmaya çalıştım ama tam olarak yapamadım. (anket,her öğretmenin kendi kullanıcı adı ile giriş yapıp herhangi bir etkinliği yayınlaması,ziyaretçi sayfası,sayac gibi özellikler olan bir template olursa muhteşem olur.) bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.............

halk eğitim müdürlüğü ile ilgili bir çalışmanız olmuşmuydu acaba bugüne kadar joomla tema yaptınız mı?

hocam merhaba,
ben kaymakamlık için resmi bir site yapacağım da, haberler, duyurular vs. olacak. birşeyler yapabilir misin rica etsem

sayarbilgi' Alıntı:
isteğe göre joomla ve wordpress tema isteyen arkadaşlar varsa istediği özellikleri buraya yazsın fırsat buldukça yapar size gönderirim inşallah.
Tabiki bedava
hocam hala geçerlimi sözünüz?elinizdeki joomla temalardan gönderebilirmisiniz?

valla hocam yapıp yollamak yerine yapmayı öğresen daha makbule geçer(kendim için konuşuyorum) .
:)

ilçe mem ve okul teması gönderirseniz çok sevinrim... malesef bu işler bizformatörlere kaldığı için işin içinden çıkıyoruz onun için joomla ya da wordpress site oluşturup bu dertten bir nebze de olsa kurtulmak istiyorum... çok teşekkür ederim...

created by Artisteer
yine de ellerine sağlık hocam. bunlar için uğraşmak bile çok zaman alıyor çünkü

hocam benden bir futbol klubünün sitesinin yapılması istendi buna uygun bir tema şablon varsa paylaşabilirmisiniz.

Banada Şablonlarını gönderebilirmisiniz. Ya da nasıl yaptıgınızla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

BBNET
Geri