Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu sene geldim istanbula küçücük bi yerden tayin geldik eşimle. ben bu şehirde nefes alamıyorum zaman zaman... insan ilişkileri bitmiş dostlar. kimse komsusunu bile tanımıyor.
sanırım asimile oluo insan zamanla bu düzene ayak uyduruo.. üzülüyorum yaaa
günaydın hocam bende 1 sene oldu geleli ilk başlarda bende sıkıldım ama zamanla sizde okulda olmasada dışarıdan kendinize güzel bir sosyal ortam kuracağınıza inanıyorum burada sadece biraz zaman alıyor...ama bence en önemlisi yalnız değilsiniz eşiniz var çocuk varmı bilmiyorum ist. tadını çıkarmak için güzel bi çevre bu
ben 3 yıldır istanbuldayım eşim bu sene eş durumundan geldi o da sohbet edecek arkadaş bulamadığı için sıkılıyo ama zamanla düzlir sizlerde kendilerinize ortam bulduğunuzda bu şehirde olmaktan mutlu olursunuz...
6 yıldır İstanbul dayım.Benim bu şehirdeki en büyük problemim trafik ve toplu taşıma araçlarında yaşanan rezillikler.3 yaşındaki oğlumla her gün otobüse binmek zorundayız.Beni işim değil sadece yol yoruyor..
Hocam ben 7 yıldır burdayım bir çok sağlam dostum var mesala biri duymuş kredi kartı borcum var bende para var kapatalım diye geldi ve çoğu insan robot olmuş sabah toplu taşıma araçlarına binerken oldukça net belli oluyor
valla çok kalabalık bi okul aslında kişiler arasında iletişim cok da fazla söz konusu değil...ben bile daha iyi konusuyorum eskiler dahi birbirleriyle doğru dürüst konusmuor